Szaloncukor minden mennyiségben

Belegondoltál már abba, hogy tulajdonképpen csak hetek vannak hátra karácsonyig? A csalóka időjárás, a kellemes napsütés és a 20 fok közeli hőmérséklet ellenére sem feledkezhetünk meg az ünnepi készülődésről – legyen szó a családunkról vagy a vállalkozásunkról.

Ha karácsony, akkor karácsonyfa. Ha karácsonyfa, akkor pedig szaloncukor. 🙂
Ezek olyan elmaradhatatlan „kellékek”, amelyek meghatározzák az ünnep hangulatát.

Egy átlag magyar család decemberben 2 kg szaloncukrot vásárol, ami kb. 200 darabnak felel meg. Ha egy négytagú családot veszünk alapul, akkor az egy főre jutó szaloncukor-fogyasztásuk 50 db.
Ez valójában nem kis mennyiség, így nem is csoda, hogy az év végi szezonban országos szinten milliárdos nagyságrendben fogynak az ilyen termékek.

Amiből pedig sokat eszünk, annál nagyon nem mindegy a minőség.

Az utcai árusoknál kapható szaloncukor forrása legtöbbször bizonytalan, akár még az egészségünkre káros anyagokat is tartalmazhat.
A bolti változatoknál is érdemes persze odafigyelni, hogy mit teszünk a kosarunkba. A lejárati idő mellett mindenképpen ellenőrizzük le az összetevőit, és ha alapvetően csak cukrot, színezéket és aromaanyagot tartalmaz, akkor jobb továbbfolytatni a keresgélést. Mint szinte mindennél, a szaloncukor esetében is érdemes a minőséget tekinteni elsődleges szempontnak. Ha szűkös a keretünk, inkább vegyünk kevesebbet, mint silányabb minőségűt. A dobozos kiszerelésűeket célszerű általában előnyben részesíteni, mivel a zacskóba csomagoltak jobban ki vannak téve a sérülésnek, és gyorsabban is kiszáradhatnak.

Ha vállalkozóként tekintünk a szaloncukorra, akkor egy olyan potenciális marketingeszközt érdemes látnunk benne, amellyel anélkül „nyomhatjuk” a logónkat a célcsoportunk tagjai arcába, hogy ezzel keserű szájízt okoznánk nekik. 😉

Viccet félretéve, az élelmiszer alapú vagy más néven ehető üzleti és reklámajándékok egyik óriási előnye, hogy segítségükkel az érintettek számára garantáltan kellemes élmény kíséretében tudjuk célba juttatni marketing üzenetünket.

A Céges Édességnél 10 kg-tól akár több tonnáig rendelhetsz logózott fóliába csomagolt szaloncukrokat. (Rendelhetők egyszínű fóliába csomagolt szaloncukrok is, darabonkénti logózás nélkül. Ebben az esetben a további csomagolását lehet egyediesíteni: például kb. 20 gr szaloncukor egyedileg nyomtatott dobozba rakva, vagy kisebb-nagyobb organza zsákokba csomagolva.)

Jelenleg az alábbi változatokban érhető el ez a termék:
Alapízek: kakaós-rumos, kókusz, marcipán, rumos-diós, vajkaramella.
Krémes ízek: mogyorókrémes, csokikrémes, erdei gyümölcs krémes, madártej krémes, pisztácia krémes, tejkrémes, Baileys likőr (alkoholos).

Logózott szaloncukrainkról ezen az oldalon tudsz bővebben tájékozódni.
Egyéb karácsonyi kínálatunkat pedig itt tekintheted meg.

Ha bármilyen kérdésed vagy egyedi igényed lenne, ne habozz megkeresni bennünket.

Ne feledd, hogy logózott szaloncukrot legkésőbb november végéig rendelhetsz!

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!