kávék

Amennyiben bármelyik termékünkre vonatkozóan tájékoztató jellegű árkalkulációt szeretnél kapni, kattints az alábbi gombra:

COFFEEIN

“A kávé utáni kiolthatatlan érdeklődésünk és szeretetünk vezetett bennünket arra a döntésre, hogy a kávét mi magunk kezdjük el pörkölni. Hosszas készülődés és tapasztalatgyűjtés után elindítottuk Szlovákiában a saját kávépörköldénket azzal a céllal, hogy fogyasztóink asztalára jó minőségű, garantáltan frissen pörkölt kávé kerüljön.

A saját minőségi szemes kávéinkat a COFFEEIN márkanév alatt forgalmazzuk.

Ezek a minőségi és kis szériában előállított kávék lehetőséget adnak arra, hogy céglogóval ellátott kiszereléseket készítsünk.”

Rendelhető kiszerelés: 100 g vagy 200 g
Minimálisan rendelhető mennyiség: 20 csomag, lehet vegyesen is választani az ízekből.

A céglogót az aromazáró csomagoláson öntapadó címkével tudjuk megoldani.

Gyártási idő: kb. 2 hét

Egyedi árajánlat alapján. 

PRÉMIUM KÉZMŰVES KÁVÉK

Brazil Cerrado Diamond
Brazília az első helyen van a világon, ami a kávé termelését és exportálását illeti. Az ország megfelelő körülményekkel rendelkezik a kávécserjék termesztésére, ami bebiztosítja a brazil kávé magas minőségét. A brazil kávék a világ legjobb szemes kávéi közé sorolhatóak, és a sárga bourbon fajta a csúcsot képezi a kávéfajták között. Ez egy extra minőségi szemes kávé, amely kínálatunkban limitált számban található meg.

Cuba Sierra Maestra
Kuba sok különlegességet kínál számunkra, köztük minőségi szemes kávéjukat. Mivel exportja korlátozott, nagyon értékes szemes kávénak számít. A kubai kávétermesztés a Haitiről érkező francia telepeseknek köszönhető, akik a 18. században érkeztek a szigetre, mely klímájának és talajviszonyainak köszönhetően kitűnő feltételeket biztosít a kávécserjéknek.

Etiopia Yirgacheffe
A kávé anyaföldje Etiópia, Yirgacheffe területe. Kaffa tartományból, az erdőben vadon nőtt cserjékről terjedt szét az egész világon. A legenda szerint egy Khaldi nevű pásztor észrevette, ahogyan a bárányai kávébogyókat ettek, aminek hatására nagyon éberek lettek, futkároztak és tele lettek energiával. Khaldi is kipróbálta a kávébogyókat, melynek során „felfedezte“ a kávé hatását.

Costa Rica Tarrazu
Világszerte a legjobb szemes kávék közé tartozik. Ásványokban gazdag, vulkanikus eredetű területeken termesztik, amely a friss kávénak átfogó ízt ad.

Egyedi árajánlat alapján.