A perszonalizált üzleti ajándék varázsa

Ezeknek az üzleti ajándékoknak karácsonykor van a fő szezonja, így – néhány héttel az ünnep előtt – valószínűleg keresve sem találhattunk volna aktuálisabb témát. De mik is azok a perszonalizált üzleti ajándékok, és miért is érdemes fontolóra venni az alkalmazásukat?

Ezek az ajándéktárgyak magukon hordozzák a megajándékozott nevét – más szóval: névre szólnak.

Természeténél fogva ez a megoldás persze csak az üzleti ajándékok esetében működőképes, hiszen az emberek százai vagy ezrei számára kiosztásra kerülő reklámajándékok esetében igencsak nehézkes (vagy sokkal inkább lehetetlen) lenne az egyediesítés ilyen szintjét megoldani.

Miért érdemes perszonalizált ajándékkal meglepni a partnereinket vagy akár a munkatársainkat?
A megfelelő marketing tudatossággal (vagy legalább ilyen érzékkel) rendelkező vállalkozások kihasználják az üzleti ajándékozásban rejlő lehetőségeket, hiszen köztudottan ez az egyik legköltséghatékonyabb marketingeszköz.

A perszonalizálás minderre rátesz még egy lapáttal. Segítségével ugyanis még nagyobb hatást érhetünk el, még tovább növelhetjük partnereink, kollégáink lojalitását, és nem utolsó sorban még jobban kitűnhetünk versenytársaink közül.

Egy névre szóló ajándékkal sokkal inkább éreztethetjük a törődést, azt, hogy az illető mennyire fontos a vállalkozásunk és a mögötte álló ember(ek) számára. Ilyen értelemben a perszonalizált ajándékok nagyságrendekkel magasabb eszmei értéket képviselnek, mint az ilyen jelleggel nem rendelkezők. Jó hír, hogy előállításuk mégsem kerül annyival többe.

A perszonalizált üzleti ajándékok másik nagy előnye az, hogy mivel közvetlenül és személyesen kötődnek a megajándékozotthoz, sokkal kisebb a veszélye annak, hogy a szemetesben landoljanak. Az pedig – megint csak természetükből fakadóan – gyakorlatilag kizárható, hogy továbbajándékozzák őket. A gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb esetben megtartják az ilyen ajándékokat, sőt úgy helyezik el őket, hogy jól láthatók legyenek.

Egy megfelelően kiválasztott és igényesen perszonalizált ajándékra gyakran még büszke is a tulajdonosa, így szívesen használja napi munkája során vagy akár a magánéletében.

Az ajándékok perszonalizálására a legoptimálisabb eljárás a gravírozás.
Ez a technológia biztosít megfelelő minőséget és esztétikumot. Segítségével olyan anyagok felületeit lehet névre szólóvá tenni, mint például a fa, az alumínium vagy más fémek, bőr stb.
A lehetőségek szélesek, a kreativitásnak pedig ebben az esetben is nagy szerepe van…


Ha úgy gondolod, hogy szívesen hagynál maradandó és kellemes emlékeket üzleti partnereidben vagy saját munkatársaidban a vállalkozásodról, lépj velünk kapcsolatba mielőbb.

Közösen kitaláljuk a számodra legmegfelelőbb olyan megoldást, amivel nemcsak az idei karácsony üzleti ajándékozási terheit tudhatod le, hanem akár évekre is bebiztosíthatod vállalkozásod pozícióját, és tovább erősítheted személyes kapcsolatodat a megajándékozottakkal.

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!