Üzleti ajándék karácsonyra – idén is!

A közelmúltban több interjút is készítettek velem a karácsonyhoz kapcsolódó üzleti és reklámajándékozás aktuális kérdéseiről. Úgy gondoltam, hogy mások számára is hasznosak lehetnek a felvetéseim, ezért mai blogbejegyzésünkben közreadjuk őket.

Mátrai Mariann vagyok, a Céges Édesség és a Gift House Studio alapítója.
1995 óta a marketing egy speciális területére fókuszálok: az üzleti és reklámajándékokra.

Abban talán mindannyian egyetérthetünk, hogy olyan évet még sosem éltünk át, mint az idei. Ma már azt is biztosra vehetjük, hogy az év vége sem lesz sokkal jobb: a járvány rányomja a bélyegét a karácsonyi ajándékozásra is – legyen szó a családi vagy a céges formájáról.

Ugyanakkor ezek a nehézségek sem jelenthetik akadályát annak, hogy a home office-ba kényszerült partnereknek és munkatársaknak méltóképpen köszönetet mondjunk az együttműködésükért, lojalitásukért. Ehhez viszont olyan céges ajándéklehetőségeket érdemes figyelembe venni, amikre korábban talán gondolni sem mertünk volna.

Idén persze eleve jelentősen csúszhat a karácsonyi ajándékok kiküldése a cégeknél, mivel sokan a korábbi gyakorlattól eltérően nem szeptember-október folyamán, hanem csak novemberben adták/adják le a rendelésüket. Számos vállalkozás a járvány miatt kivár, illetve vannak olyanok is, amelyek a marketing-költségvetésük megnyirbálásával próbálják meg ellensúlyozni a negatív gazdasági hatásokat. Ez azonban a korábbi válsághelyzetek során szerzett tapasztalatok szerint nem feltétlenül nyerő stratégia. Sőt, éppen ellenkezőleg, most minden eddiginél fontosabb erősíteni a céges összetartozás érzését, illetve demonstrálni a partnereink felé a törődésünket és megbecsülésünket.

Ahogy már említettem, a helyzet speciális ajándékokat és különleges eljárást igényel.
Az alábbi, friss sajtómegjelenéseinkben erről lehet bővebben olvasni. Érdemes átfutni őket, mert szinte mindenki találhat bennük hasznos ötleteket, tippeket.

nuus.hu
techpress.hu
profitline.hu
trendfm.hu
blikk.hu
mmonline.hu
veol.hu
uzletesutazas.hu
miazablogger.hu
boon.hu
drivemebaby.hu
montazsmagazin.hu
kulturjunkie.blog.hu
eco.hu
eletforma.hu
keruletiujsag.hu
bcoolmagazin.hu
esemenymenedzser.hu
kkvmagazin.com
amdala.hu
tollal.hu
rendezvenyvilag.hu
uzletihirszerzes.hu
pestidivat.hu
wemagazin.com

Ha esetleg még nem gondoskodtál volna üzleti partnereid és/vagy munkatársaid ajándékairól, ne késlekedj sokat, hiszen kevesebb, mint egy hónap maradt karácsonyig. Ha szakértő segítségre van szükséged a tervezéshez, a kivitelezéshez, sőt akár a logisztikai vonatkozások kezeléséhez is, fordulj hozzám bizalommal mielőbb.

A Céges Édesség az érintésmentességet biztosító digitális megoldások népszerűsítése érdekében lehetőséget biztosít online ajánlatkérésre. 
Árkalkulátorunkat abból a célból hoztuk létre, hogy visszatérő és új ügyfeleink dolgát egyaránt megkönnyítsük.
A kényelem és gyorsaság mellett most még egy szempont szól a használata mellett: megrendelőink akár otthonról, az interneten keresztül is hatékonyan intézhetik az üzleti és reklámajándékaik megterveztetését és legyártatását.

Ha szeretnél rendszeresen hasznos információkat kapni az aktuális reklámajándék és egyéb marketing témákról, iratkozz fel a Céges Édesség / Gift House Studio hírlevelére. Ráadásul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az “5 ok, amiért járvány után is érdemes reklámajándékot használni” című e-könyvet, ami segíteni fogja az eligazodásodat ezekben a kérdésekben. Kár lenne lemaradnod róla… 🙂

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!