Jójó? ?

Nem elírás, nem a jojóra – a ma már kissé retrónak számító zsineges játékra – gondoltunk, hanem a bonbonra. Az apró, egyenként csomagolt édesség neve ugyanis a “jó” jelentésű francia „bon” szó megkettőzéséből ered. A bonbonnak tehát jobb nevet keresve sem találhattak volna, hiszen valóban nagyon jó. Jójó… ?

Mátrai Mariann vagyok, a Céges Édesség és a Gift House Studio alapítója.
1995 óta a marketing egy speciális területére fókuszálok: az üzleti és reklámajándékokra.

Esetemben már-már szakmai ártalomnak tekinthető, hogy rajongok az édességekért. Nincs ezen mit takargatni. Ha belegondolunk, nem is annyira káros szenvedély. Sőt, sokkal inkább édes teher… 😉

Komolyra fordítva a szót, messze nem vagyok egyedül azzal, hogy szeretem a finomságokat. A legtöbb ember így van vele. Éppen ezért is bizonyulnak ideális ajándéknak – akár magán, akár üzleti célból – a legkülönfélébb édességek.

A bonbon az édességek királynőjének tekinthető.
Nemcsak azért, mert ez az egyik legfinomabb és legkülönlegesebb fajta, hanem mert ténylegesen királyi „származással” büszkélkedhet. Eredete a XVII. századi francia királyi udvarig nyúlik vissza, és onnét is indult világhódító útjára a következő évszázadban.

„Szülőhazájában” ma is kiemelt helyzetnek örvend: Franciaországban törvény szabályozza a „bonbon de chocolat” fogalmát.
Olyan követelményeknek kell megfelelnie, hogy falatnyi legyen, többféle csokoládét tartalmazzon, sőt a csokoládén kívül (jellemzően töltelék formájában) más hozzávalók is legyenek benne.
Tucatnyi formában és ízesítéssel érhető el. Létezik kókuszos, kávés, pisztáciás, karamellás, mentás, trópusi stb. változata.

Mi, a Céges Édességnél egy kicsit tágabban értelmezzük, illetve lazábban kezeljük a bonbon fogalmát.
Kínálatunkban ugyanúgy megtalálhatók a marcipándesszertek, aszaltfügés drazsék, kandírozott étcsokis narancshéjak és a „boros tasak kompatibilis” Diamond csokik, mint az elegáns dobozba csomagolt klasszikus bonbonok.

Mivel egyik finomabb, mint a másik, ilyen üzleti ajándékkal egészen biztosan sikert lehet aratni partnereink vagy munkatársaink körében.

Ha Te sem szeretnél lemaradni versenytársaidtól, akik hasonló módon kedveskednek a számukra fontos személyeknek, mielőbb vedd fel velem a kapcsolatot, hiszen a karácsony közeledtével napról napra korlátozottabbak a lehetőségek.

A Céges Édesség az érintésmentességet biztosító digitális megoldások népszerűsítése érdekében lehetőséget biztosít online ajánlatkérésre. 
Árkalkulátorunkat abból a célból hoztuk létre, hogy visszatérő és új ügyfeleink dolgát egyaránt megkönnyítsük.
A kényelem és gyorsaság mellett most még egy szempont szól a használata mellett: megrendelőink akár otthonról, az interneten keresztül is hatékonyan intézhetik az üzleti és reklámajándékaik megterveztetését és legyártatását.

Ha szeretnél rendszeresen hasznos információkat kapni az aktuális reklámajándék és egyéb marketing témákról, iratkozz fel a Céges Édesség / Gift House Studio hírlevelére. Ráadásul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az “5 ok, amiért járvány után is érdemes reklámajándékot használni” című e-könyvet, ami segíteni fogja az eligazodásodat ezekben a kérdésekben. Kár lenne lemaradnod róla… 🙂

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!