Újdonságok reklámajándék kínálatunkban 2024-ben

A környezetbarát reklámajándékok kiemelt szerepet töltenek be a Gift House kínálatában évek óta. Olyan ajándékokkal szeretnénk hozzájárulni üzleti növekedésedhez, amelyek fenntartható kapcsolatok kialakításában támogatják céged működését. Természetes, környezetbarát üzleti ajándékaink lehetőséget nyújtanak a marketinged tudatosabbá tételére, alternatívát kínálnak azokra az ajándékokra, amelyeket eddig használtál.

A fenntartható jövő a jelenben hozott döntésekre épül: az üzleti kapcsolataidban és a marketing tevékenységedben is. Kínálatunkban olyan alapanyagokból készült reklámajándékokat találsz, amelyek környezeti hatásai sokkal kedvezőbbek, mint amit eddig ismertél. Az újrahasznosított anyagok használata segít az erőforrások megőrzésében és a hulladékcsökkentésben. A természetes anyagok használata tartósabb termékeket eredményez, amelyet a megajándékozottak hosszabb ideig használhatnak majd. Megújuló forrásból származó vagy biológiailag lebomló anyagok járulnak hozzá az ökológiai lábnyom csökkentéséhez.

A fenntarthatóság és a környezettudatosság iránti elkötelezettség pozitív fényt vet a cégedre. Mindannyian arra törekszünk, hogy napról napra tudatosabb döntéseket hozzunk, ezért a fenntarthatósági trendek figyelembevétele javítja egy márka megítélését, elősegíti a bizalom és a márkahűség kialakulását.

A környezetbarát reklámajándékokkal cégedről is jó üzenetet közvetíthetsz, és ügyfeleid is hozzásegítheted a tudatosabb életmódhoz. Varázsold az ajándékmarketinged a felelősségvállalás szimbólumává!

A céges ajándék kiváló eszköz a közösségépítésre! Hozd össze vásárlóid, ügyfeleid olyan konyhai kiegészítőkkel, amelyek közös főzésre, szabadtéri sütögetésre ösztönöznek. Környezetbarát barbecue szettek, a borozás elegáns kiegészítői, vágódeszkák széles választékát kínáljuk.

 

 

 

A bögre mindig jó ajándék, hiszen célcsoporttól függetlenül mindenki használja és örülni fog neki. A duplafalú, újrahasznosított rozsdamentes acél thermo bögre nem csak praktikus, de nagyon jól is néz ki. Több színben elérhető, és kiválóan emblémázható.

 

 

Kicsi vagy nagy, mintás vagy egyszínű, rozsdamentes acélból készült kulacsok között olyan széles választékot kínálunk, amely segítségével biztosan márkád stílusára szabhatod az ajándékozott kulacsot. Akár letisztult eleganciát szeretnél üzenni, akár nőies finomságot vagy játékos vidámságot, nálunk megtalálod a tökéletes darabot.

 

 

 

Az ételtároló doboz szuper ajándék munkavállalóid számára. Olyan figyelmesség, amivel azt is kifejezed, hogy fontos számodra: legyen idejük munka közben is egy kényelmes ebédre. Ez a szett nem csak jól néz ki bambusz fedőlapjával, hanem praktikus is, hiszen telefontartóként is használható.

 

 

 

Kiegészítők home office-ba vagy az irodába: elsősorban munkavállalói ajándéknak javasoljuk ezeket a praktikus és dekoratív kiegészítőket, melyekkel kényelmesebbé teheted munkavállalóid számára a napi feladatok elvégzését. Az apró kreatív ötlet, ami mindegyiket különlegessé teszi, ötletességével varázsolja emlékezetessé a kedvességet.

 

 

Ha kérdésed van, ha pontosan tudod, mit szeretnél, vagy ha ötleted sincs, keress minket és segítünk!

>> Böngészd 2024-es katalógusainkat! <<

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!