A logózott reklámcsoki: ízletes és emlékezetes marketing ajándék

logózható reklámcsoki

Az ajándékmarketing terén a kreativitás és az egyediség kulcsfontosságú a sikerhez. Ebben a törekvésben egyre több cég fordul az olyan egyedi reklámajándékok felé, mint amilyen a logózott reklámcsokoládé is. Ez a különleges és ízletes ajándék nem csak az ízlelőbimbókat célozza meg, hanem maradandó emléket hagy a megajándékozottban. Hol kínálható ez a különleges ajándék, és kinek jó választás? Cikkünkből kiderül!

Az ajándékmarketing fontos helyet tölt be a marketing stratégiában. Akár 40%-al javítja más marketing eszközök hatékonyságát, ha a kampányod reklámajándékokkal támogatod meg. Sokrétű eszköz, amelyet különböző célokra és különböző célcsoportnak eltérő formában használhatsz. Szándékod lehet a márkaépítés, a kapcsolatok erősítése, a munkavállalói lojalitás erősítése, az alkalom dönti el, hogy milyen ajándékot érdemes választani.

A logózott reklámcsokoládé az utóbbi években kiugró népszerűségnek örvend. Olyan apró figyelmesség, ami számos különböző helyzetben jól használható. Kedves gesztus, amely mosolyt csal az arcokra. Felületet biztosít, amelyen egyedi vizuális megoldásokat valósíthatsz meg, ötletes üzeneteket adhatsz át. Szinte minden cég vagy vállalkozó profiljába beleillik, és számos különböző helyzetben használható. Nézzük meg részletesebben!

Hol kínálható a logózott csoki?

Üzleti rendezvényeken és konferenciákon
A logózott csokoládé tökéletes választás üzleti rendezvények, konferenciák, workshopok vagy networking események szüneteiben. Egy finom csokoládé a logóddal ellátva nem csak az energiaszintet emeli, hanem mosolyt csal az arcokra, és a márkád is emlékezetessé teszi.

Céges ajándékként
Legyen szó ünnepi alkalmakról, céges évfordulókról vagy elismerések átadásáról, a logózott csokoládé elegáns és ízléses módja a köszönetnyilvánításnak. Ilyen alkalmakra készítünk elegáns bonbonokat, tábla csokoládét, amely a márkádra szabva igazán egyedi ajándék lehet.

Webshopokban
Ősztől – tavaszig szuper ajándék, ha a csomagban, a számla mellett egy kis finomsággal is kedveskedsz megrendelőidnek. Kedves üzeneteket küldhetsz a csokin keresztül, felhasználhatod a közösségi média felületeid aktivitására, ha arra a buzdítod a vevőket, posztoljanak a csokiról és tag-eljenek be téged.

Promóciós anyagként
Az üzletben, az irodában, ahol a vendégeket fogadod, a logózott csokoládét bármikor ki lehet helyezni. Nagy ügyfélforgalmat lebonyolító üzletekben persze nem megvalósítható, hogy mindig legyen céges csokoládé, de új termék vagy szolgáltatás bevezetésénél kiváló promóciós eszköz lehet. Az emberek szeretik a csokoládét, így könnyebben emlékeznek majd a márkára.


Vendéglátóhelyeken
Éttermekben, kávézókban a számla átadása mellé meglepheted a vendéget egy kis finomsággal. Szállodában a recepción vagy a szobában helyezheted el a vendégek számára, ezzel is jobbá téve a vendégélményt és növelve a márkaismertséget.

Kinek jó választás?

Mindenkinek! Legyen bármilyen tevékenységed, végezd bármilyen formában, szinte biztos, hogy könnyen találsz olyan alkalmat, amikor a logózott csokoládé jó ajándéknak bizonyul.

Márka felidézése
Minden vállalkozás számára ideális a márka felidézésének támogatására. Egyedi, kreatív ötlet, amely kellemes és személyes érzéseket kapcsol a brandhez.

Öröm mindenkinek
Ismerjük a mondást: a csokit mindenki szereti, aki nem, az hazudik. A logózott csokoládéval nem nagyon lehet mellélőni semmilyen célcsoportnál, ráadásul ötletes grafikával ellátva igazán egyedivé teheted.

Kapcsolatok erősítése
Az ajándékozás gesztusa sosem marad figyelem nélkül. Egy ilyen apró figyelmesség is kiváló eszköz az ügyfélkapcsolatok erősítéséhez, a munkatársak elismeréséhez és motiválásához.

A logózott reklámcsoki nem csak ízletes marketingeszköz, hanem egyedi ajándék is, amellyel kreativitásodról és figyelmességedről biztosíthatod ügyfeleid, vevőid, partnereid és munkatársaid. Számos helyzetben és célközönség számára kínálható, univerzális eszköze lehet az ajándékmarketing tevékenységednek. A logózott csokoládé garantáltan kellemes benyomást hagy a megajándékozottban, miközben ízletes élményt nyújt.

Számos marketing kampány ötletünk van a logózott csokoládé kreatív felhasználására, rengeteg kampányt előkészítettünk már! Keress bizalommal, számodra is van egy jó ötletünk!

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!