Téli ajándékok

A téli hónapokban a testnek és a léleknek egyaránt szüksége van a melegségre. És ugyan mi lehetne szívet melengetőbb érzés, mint ajándékot kapni (és persze adni is)? Ráadásul ez a tény nem korlátozódik a privát kapcsolatokra, céges viszonylatban ugyanúgy igaz. Ha vállalkozóként, vállalkozásként ilyenkor is gondolsz a vevőidre, ügyfeleidre, valamint a munkatársaidra, és megfelelő formában ki is fejezed ezt feléjük, nem marad el a jutalmad, meghálálják.

Mátrai Mariann vagyok, a Céges Édesség és a Gift House Studio alapítója.
1995 óta a marketing egy speciális területére fókuszálok: az üzleti és reklámajándékokra.

A jó üzleti és reklámajándék egyik ismérve az, hogy általában valami olyasmi, amit nem feltétlenül vennének meg maguknak az emberek, mégis hasznos dolog, amit jó eséllyel rendszeresen és hosszú távon fognak használni.

A karácsonyt követő téli hónapok marketing szempontból viszonylag csendesebbek szoktak lenni.
Már csak azért is előnyös, ha ilyenkor előrukkolsz valamivel, mert kisebb a reklámzaj, könnyebben ki tudsz tűnni a versenytársaid közül.

A tél számos kihívással tud járni, ezért érdemes az évszaknak megfelelő, praktikus ajándékokban gondolkozni.

Ezekben a hideg hónapokban elengedhetetlen, hogy vásárlóid, ügyfeleid és kollégáid melegben, biztonságban és kényelemben érezzék magukat.
Az sem utolsó szempont, hogy ezzel két legyet ütsz egy csapásra, hiszen azt is elkerülheted, hogy kihűljön a kapcsolatuk a márkáddal… 😉

Az alábbiakban felsorolunk néhány céges ajándékötletet, amivel garantáltan sikert arathatsz.

Logózott termosz és bögre

Valószínűleg nem kell nagyon magyarázni, miért is nem lehet mellélőni a termoszokkal és bögrékkel. Kiránduláson, de akár munkába menet is rendkívül hasznos útitársak, ráadásul biztos, hogy évekig nem válnak meg tőlük.

Logózott jégkaparó

Aki városi környezetben él, nap mint nap megtapasztalhatja, milyen sokan járnak autóval.
Valószínűleg nincs ez másképp a Te célcsoportoddal sem.
Télen a reggeli autózásra minimum 5 perccel több időt kell szánni, hiszen gyakran befagyott ablakok várják a munkába indulókat. Ilyen körülmények között igazán jól tud jönni egy jégkaparó.

Logózott ajakbalzsam

A hideg, szeles idő beköszöntével az ajkak kiszáradnak, kicserepesednek. Akivel ez már előfordult, az tudja, mennyire életmentő tud lenni ilyenkor egy ajakbalzsam.
Az ajakbalzsamnak egész évben hasznát lehet venni, de december és február között különösen.

Logózott kesztyű, sapka, sál

Fagypont alatt elengedhetetlen a kesztyű viselete, hogy ne fázzon a kezünk, és ne gémberedjenek el az ujjaink. Igazán praktikus, ha olyan anyagból készült, ami lehetővé teszi az okostelefonok érintőképernyőjének használatát.
Emellett persze más olyan ruhanemű is kitűnő választásnak bizonyulhat, mint például a sapka, pulóver vagy a polár felső.

Ugyan most már – remélhetőleg – kifelé megyünk a télből, de idén is lesz december, érdemes idejében felkészülni a céges ajándékozásra.

Ha ötletekkel, tanácsokkal a segítségedre lehetünk (természetesen nem csak téli témában), keress bennünket bizalommal!

Gyere el január 27-én a budapesti Lurdy Konferencia-központba a IX. Magyar Marketing Fesztiválra, és látogass meg minket a 22 standon!
Kérd emailen kedvezménykódunkat, hogy 3000 Ft-ot megtakaríthass a jegy árából.


A napi hírekért, különleges ajánlatokért kövess bennünket a Facebookon és a LinkedInen!


Ha szeretnél rendszeresen hasznos információkat kapni az aktuális reklámajándék és egyéb marketing témákról, iratkozz fel a Céges Édesség / Gift House Studio hírlevelére. Ráadásul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az Adni és kapni az üzleti életben – Az üzleti ajándékozás „illemszabályai” című e-könyvet, ami segíteni fogja az eligazodásodat ezekben a kérdésekben. Kár lenne lemaradnod róla… 🙂

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!