Tegyél az immunrendszered erősítéséért!

Napjainkban különösen fontos, hogy óvjuk egészségünket, és mindent megtegyünk az immunrendszerünk megerősítéséért. Érdemes olyan szokásokat felvenni a napi rutinunkba, amelyek ezt a célt szolgálják. Több olyan tényező is szerepet játszik egészségünk megőrzésében, amelyről azt nem is feltétlenül gondolnánk.

Mátrai Mariann vagyok, a Céges Édesség alapítója.
1995 óta a marketing egy speciális területére fókuszálok: az üzleti és reklámajándékokra.

Közhelynek tűnik, mégis igaz, hogy rohanó világban élünk. Így volt már ez a XX. század vége felé is, és még inkább igaznak tűnik az ezredforduló első évtizedeiben – hogy 2020-ról már ne is beszéljünk…
Lépten-nyomon új kihívásokkal találjuk szemben magunkat vállalkozóként és magánemberként egyaránt. A stressz a mindennapjaink részévé vált, és akár tetszik, akár nem, mindez rányomja a bélyegét az egészségünkre is.

Mit tehetünk azért, hogy megelőzzük a betegségeket, vagy legalább jobb eséllyel induljunk, ha bennünket is elér egy fertőzés?

A legfontosabb, hogy a szervezetünket védő „magánhadseregünk”, az immunrendszerünk megfelelő állapotban legyen.

Az alábbiakban felsorolok néhány olyan dolgot, amivel jelentős mértékben erősíthetjük védelmi rendszerünket.

Egészséges táplálkozás
A helyes étrend kialakítása mérföldkő az immunrendszerünk megerősítéséhez vezető úton.
Ahhoz, hogy a testünk megfelelően működjön, számos vitaminra és ásványi anyagra van szükségünk. Fogyasszunk friss gyümölcsöt és zöldséget, feldolgozatlan szénhidrátokat és fehérjét!
A napi C-vitamin bevitelről akár reklámcsoki fogyasztásával is gondoskodhatunk.
Ezzel ráadásul nemcsak a saját, hanem ügyfeleink, vásárlóink egészségéért is tehetünk.

Kellő mennyiségű és minőségű alvás
A betegségek megelőzése kapcsán sokaknak nem is jut eszébe a megfelelő alvás, pedig ez az az időszak, amikor testünk a regenerálódásra tud összpontosítani. Ha nem biztosítunk magunknak elegendő minőségi alvást, akkor fogékonyabbak leszünk a fertőzésekre is. Bár az alvásigény egyénenként eltérő lehet, érdemes napi 8 órát megcélozni. A jó alvás alapja a napi rutin: lehetőség szerint ugyanabban az időben térjünk mindennap nyugovóra.

Rendszeres testmozgás
A rendszeres testmozgás nélkülözhetetlen a fizikai és mentális egészségünk fenntartásához.
Célozd meg, hogy heti 5 alkalommal legalább 30 percet mozogsz. Ha nem tudsz vagy nem szeretnél tornagyakorlatokat végezni, egy intenzív sétával is kiválthatod. A lényeg, hogy ez is váljon a napi rutinod részévé.
A szabadban aktívan töltött idő serkenti a vérkeringést és endorfint szabadít fel.

Ugye tudod, hogy mi az, ami szintén elősegíti a boldogsághormonok termelését? Hát persze, hogy a CSOKI! ?

Csökkentsd a stresszt!
Az előzőekben felsorolt fortélyok mit sem érnek, ha nem vagyunk képesek megszabadulni a magas stressz-szintünktől. A stressz oldására számtalan technika létezik, amelyek egyénenként eltérő eredménnyel működnek. Egy biztos: amikor csak teheted, próbálj meg lazítani, kikapcsolódni, és kösd le a figyelmedet olyan tevékenységgel, amely örömet okoz és megnyugtat.
Mondanom se kell, hogy számomra az egyik ilyen a csokievés… 😉


Az immunrendszerünk megerősítése mellett persze az is nagyon fontos, hogy minimalizáljuk annak esélyét, hogy a vírusokkal közvetlen kapcsolatba kerüljünk.
Ezt segítik az olyan termékek is, mint például ezek vagy ezek.

Külön felhívom a figyelmed erre az UV-C sterilizáló dobozra, amellyel percek alatt fertőtleníthetsz pl. ékszereket, karórákat vagy akár szájmaszkokat is. A baktériumok akár 99,9%-át képes elpusztítani.

Létezik olyan változata, amely egyben vezeték nélküli telefontöltőként is használható.

Ha bármelyik felkeltette az érdeklődésed, kérd ajánlatunkat!

Mind logózhatók, így segítségükkel úgy gondoskodhatsz ügyfeleid, vásárlóid egészségéről, hogy közben a márkaismertségedet erősíted és a vásárlói hűségüket növeled.

Ha a fentiek bármelyikéhez szakértő segítségre van szükséged, fordulj hozzám bizalommal!

A Céges Édesség az érintésmentességet biztosító digitális megoldások népszerűsítése érdekében lehetőséget biztosít online ajánlatkérésre. 
Árkalkulátorunkat abból a célból hoztuk létre, hogy visszatérő és új ügyfeleink dolgát egyaránt megkönnyítsük.
A kényelem és gyorsaság mellett most még egy szempont szól a használata mellett: megrendelőink akár otthonról, az interneten keresztül is hatékonyan intézhetik az üzleti és reklámajándékaik megterveztetését és legyártatását.

Ha szeretnél rendszeresen hasznos információkat kapni az aktuális reklámajándék és egyéb marketing témákról, iratkozz fel a Céges Édesség / Gift House Studio hírlevelére. Ráadásul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az “5 ok, amiért járvány után is érdemes reklámajándékot használni” című e-könyvet, ami segíteni fogja az eligazodásodat ezekben a kérdésekben. Kár lenne lemaradnod róla… 🙂

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!