Tavaszi céges ajándékok? Van ilyen?

Ha szeretnénk valami igazi különleges, és izgalmas ajándékkal kedveskedni, akkor felejtsd el a sablonos ajándékokat, és adj valami igazán ötletes, praktikus ajándékot! Mi azért vagyunk, hogy segítsünk nektek kitalálni a legmegfelelőbb, legtökéletesebb ajándékot, ami biztosan hatalmas sikert fog aratni az ajándékozottaknál.

Annyi negatív dolog történt mostanában velünk. A világjárvány, a háborúk, hogy szinte éhezünk már a jó időre, a tavaszra, a napsütésre, ami reményt ad, hogy hamarosan minden jóra fordul. Egy jó vezető tudja azt, hogy a dolgozói az alapja, a tartó elemei a cégnek. Nélkülük, mintegy kártyavár összeborulna az egész. Ezért fontos, hogy ne csak a fizetésben becsüljük meg az alkalmazottakat, hanem azon túl is elismerjük őket.

Léteznek nagyon jó csapatépítő tréningek, közös programok, amiket sokan szívesen részt is vesznek.
Ha egy kisebb céget vezetünk, amiben jól ismerjük a dolgozóinkat, akkor nyugodtan elmehetünk személyes ajándék irányába. Nem mindenki örül ugyanannak a dolognak. Mindenki mást szeret. Ha kicsit odafigyelünk, és hallgatunk, akkor megtudhatjuk, hogy mi az, aminek a dolgozónk biztosan, teljes szívből örül.

Választhatunk egyedi logóval ellátott vizes palackokat, kulcstartókat, hátizsákokat, bőröndöket, gyertyákat, kozmetikumokat, vagy akár konyhai eszközöket is.

Húsvét közeledtével praktikus ajándék lehet, céges szalaggal átkötött füstölt sonka, fonott kalács, kézműves sajt ajándékcsomagban összerakva, vagy akár valamilyen húsvéti motívummal, és természetesen céges logónkkal ellátott dísz, használati tárgy. De lehet ügyfeleknek, vevőknek vagy munkatársak is egy apró figyelmesség édesség formájában.

Ahogy a napsugarak egyre többet kényeztetnek bennünket, a kertben is szívesebben tartózkodunk, vágyunk a napsütésre. Megfelelő ajándék lehet a virág ajándék, kertészkedéssel kapcsolatos termékek, amelyekkel szépíthetjük kertünket, balkonunkat.

A lehetőségek végtelenek. Válaszd a legmegfelelőbb ajándékot!
Mi segítünk benne!


IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!