4 húsvéti ajándék felnőtteknek

Előző blogbejegyzésünkben már írtunk nektek a Húsvéti ajándékozás eredetéről. Arról, hogy mit szokás adni, mit szoktak ajándékozni az emberek. De mi van akkor, ha mi ezt is tudatosan építjük fel?

Az ajándék mindig olyan legyen, melyet te is szívesen kapnál. Egy felnőttnek célszerű praktikus, hasznos ajándékot adni.Munkavállalóink megbecsülését kifejezhetjük a közelgő ünnep kiemelésével is, húsvéti ajándékkal. Készíttethetünk saját logós termékeket, melyekkel a munkavállaló büszkén képviselheti a munkahelyét.

Most van az időszak, amikor reggel még nagykabátban mész el otthonról, de délutánra már majdnem pólós idő van? Vagy bármikor rád szakadhat az ég? Kiszámíthatatlan.
Ezért például praktikus és hasznos ajándék, melyet a kollégáid biztosan használni fognak, a céges logóval ellátott esernyő, vagy kistáskában is elférő esőkabát.
http://gift-house.present-perfect.hu/esokabat/126128–esokabat-vekony-pvc-vilagoskek-9137-18cd

http://gift-house.present-perfect.hu/esernyo/117467–automata-esernyo-sotetkek-0945-05

Biztos lehetsz benne, hogy az utcán büszkén fogják előkapni táskájukból ezt az ajándékot.

Ajándékozz a munkájuk során felhasználható terméket. Egy színes jelölőcsík tömböt, mellyel megszínesíthetik a munkájukat, amire örömmel jegyzetelnek, jelölnek meg fontos dolgokat.
Itt van ez a mosolygós jegyzettömb, ami önmagában téged is mosolyra fakaszt, és a munka is eredményesebb, ha teljes odaadással, jó kedvűen végezzük el.
https://gift-house.mcollection.gift/product/28711

https://gift-house.mcollection.gift/product/20583?term=mosolyg%C3%B3s%20jegyzett%C3%B6mb

Ezekkel az apró dolgokkal, nagy eredményeket érhetünk el, és nem mellesleg munkatársaink is elkötelezettebbek, elszántabbak, eredményesek lesznek számunkra.

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!