Egy szép ruha és finom édességek találkozása

Szokatlannak számít, egy szép ruha és a finom édesség találkozása a ruhaüzletekben. A világ más pontjain a kiszolgálás, az élmény része, hogy teát, kávét és édességet kapnak a ruhákat próbálgató vevők.

Ami szokatlan, az megjegyezhető. Az ajándék édesség pedig a világ minden pontján azt mondja, szívesen látlak, gyere vissza hozzám.

Milyen édességet adhatunk ajándékba egy ruhaboltban, hogy emlékezetes legyen a vásárlás?

Átlagos ruhához kicsi édesség

A cégesédesség lehetőséget ad arra, hogy növeljük a vásárlói élményt, emlékezetessé tegyük a vevői látogatást nálunk. Ma már a webshopok mindig küldenek valami apróságot a csomagban, hogy adjanak valamit pluszban, de ez gyakran kimerül egy fantáziátlan és felejthető bolti gumicukorban.

A cégescsoki logózható, a táblás csokira akár a cég 25 éves jubileumi montázsát is feltehetjük, vagy a követező hónap exkluzív ajánlatát. Ehető reklám, és ebben a formában még szokatlan, épp ezért senki sem fogja elfelejteni.

Sőt, a rekámcsoki sokfélesége lehetőséget ad a sávos ajándékokra is.

Négyzet alakú csokoládé egyedi grafikájú papírgyűrűben

A csoki ét- vagy tejcsokoládéból készült, a súlya 5 gr. Lehet ízesített kocka alakú, vagy tömzsibb téglalap, amelyiken jobban elfér a bolt logója vagy üzenete.

A logózott csokit adhatjuk a vásárlás összegéhez mérten, vagy bizonyos osztályon való vásárlás után. Vagy csupán egy bizonyos szép ruhához ajándékba. Esetleg kiemelt alkalmanként mindenki kap ajándékot a boltban.

A lehetőségek végtelenül variálhatóak.

Kiemelt ruhákhoz táblás vagy csokitallér

Vásárlásra motivál, ha valamiből kevés van, és csak kiemelt vevők juthatnak hozzá. A táblás csoki tökéletes ajándék, ha nem szórjuk a tömegbe, hanem csak

Logózható 25Gr-os táblás reklámcsoki

Belga Fehér csokoládé, liofilizált málna díszítéssel, és 1000 Mg C-vitaminnal dúsítva. Még a leírása is finom, igaz?

A látványa még csábítóbbá teszi majd a kiemelt ajánlatunkat, vagy a magasabb összegért való vásárlást.

Összegezve

Még szokatlan vásárlásösztönző vevői ajándék a reklámédesség ruhaüzleteknek. Azonban a vevők szeretnek vásárolni, a boltok pedig szeretnének emlékezetesek lenni. A reklámcsoki olyan vásárlás ösztönző, amit nem könnyen felejtünk el, mert szép, finom és illatos, és ruhaboltban még nem találkoztunk vele.

Legyél szokatlanul emlékezetes reklámédességekkel.

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!