Reklámcsokival az elégedett páciensért

Mivel lehet megoldani, hogy a várakozó vendégek, paciensek türelmesek és nyugodtak legyenek? Mi az a módszer, amivel endorfint adunk ajándékba, és cserébe mosolyt kaphatunk egy hosszú nap végén is? Egy egészségügyi intézményben minden nap szükség van arra, hogy megédesítsük a perceket, esetleg órákat.

Ezért szokatlan tettekre van szükség! Az eredmény azonban sok elégedett páciens lesz.

A mosoly már fél siker

A rendelő, a kórház nem az hely, ahol vidámságot vár az ember. Inkább komolyságot és profizmust keresünk ott igaz? A kettő azonban nem zárja ki egymást. Sőt, a mosolygós orvosokat jobban kedveljük. És az orvosok is jobban kedvelik a jókedvű vendégeket, pácienseket.

Mert a mosoly, a nevetés már fél siker a gyógyulás útján.

Azonban egy ilyen komoly helyen mivel lehetne mosolyt és nevetést csalni a várakozó, esetleg félelemtől csendes betegek arcára?

Például egy mosollyal díszített csokival. Vagy egy kis kocka díszes, vitaminos csokival. A szépség az édességgel kombinálva biztosan pozitív eredményt hoz. Ki tudná ezt megállni mosoly nélkül?

Céges csoki a recepción

Képzeld el, hogy azt hallod a recepción, vagy a nővérkétől a pult mögött, hogy várnod kell még egy fél órát. Dühös leszel és magadban motyogsz… valamit. Ekkor azonban a nővérke eléd tolja a tálat, amiben a különböző színű kockák és téglalapok kínálkoznak, és mindegyik csokiból van. Már nem morogsz magadban, hanem azon gondolkodsz, hogy melyiket válaszd elsőnek.

A céges csoki mosolyt ad, és cserében elégedettséget és hírnevet hoz a rendelőnek. Ehhez kínál remek lehetőségeket a cegesedesseg.hu, ahol széles a kínálat a reklámédességekből. Kiválaszthatjuk az arculathoz, alkalomhoz illő mosolyra fakasztó, kedves emlékezetes ajándékot a vendégek, páciensek számára.

Összegezve

A betegeknek mosolyra, kedvességre, vagyis csokira van szükségük. csak egy kicsi csoki, és máris türelmesebbek és elégedettebbek lesznek.

A reklámédesség magánrendelőkben képes minden helyzetből kihozni a legjobbat. A mosolygó páciens elégedetten fog távozni, mert törődést kapott. A céges csoki híre pedig hamar utat talál más páciensekhez is. Ráadásul a reklámcsoki arculatát variálhatjuk évszakok, ünnepek, események szerint, ezzel meglepve a visszatérő pácienseket is.

Adj egy mosolyt mindenkinek.

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!