Menő és környezettudatos édesség: logózott alma

A környezetbarát szemléletmód elképesztő kreativitásnak adhat teret.

A műanyagmentes július és a hozzá hasonló mozgalmak idején, fontos és divatos kérdése az értékesítésnek is, hogyan lehetne zöldebb?

A papírból készült céges termékekben már csak egy fa könnyeit látod? Akkor ezt biztosan szeretni fogod. Legyél az elsők között, akiknek a természete ereje és a nap fénye rajzolja meg a logóját. Készíts logózott almát.

Hogyan készül ez a csodaalma? Eláruljuk.

Menő édesség – Logózott alma

Ma az egészséges a menő! De hogyan kerül egy logó, egy élő, ehető almára?

Teljesen természetes és alma-barát módon. Csak ötlet és türelme kell hozzá. Nincs rajta hozzáadott festék, nincs benne műanyag sem.

Az almát kicsi korában felöltöztetjük a logóval vagy a felirattal, ami kitakarja őt. Aztán ahogy esik az eső és süt a nap, az alma megnő, megérik. És amikor felnő, logó mintás alma lesz belőle.

Finom és menő reklám

A reklámzajból érdemes türelmes hosszú távú stratégiával kiemelkedni. Azonban egy váratlan, idényszerű ötlet mindig jól jön.

Ki gondolná, hogy amikor átnyújtasz egy almát, akkor tulajdonképpen a névjegyed nyújtod át.

Ez nagyon vagány, igaz?

Környezettudatos édesség

Ha a cég profilja a környezetvédelem, a fenntarthatóság, akkor a legjobb választás a természetesen édes alma, ami ékesen bizonyítja, hogy mindent meg lehet oldani a természettel összhangban. Még akkor is, ha sohasem gondoltuk volna.

Végtelenségig variálható

A céges édesség egyedisége a végtelenségig variálható. A természet logózta alma mellé odacsempészhetünk pár falatnyi, vagy pár kockányi céges csokit, ha a helyzet úgy kívánja. A csoki is, az alma is univerzális eszköz, vagyis ajándék.

Összegezve

A céges édesség lehet egy logózott alma is, amire a természet festi rá a logódat. Különleges, egyedi és ma még kuriózum. Leszel Te az első, aki egy almán nyújtja át a névjegyét?

A gyerekeknek, környezettudatos fiataloknak, felnőtteknek szóló termékeket sokkal eredményesebben lehet egészséges eszközökkel értékesíteni. Ennek nagyszerű lehetősége lehet az orvosok által is favorizált almafogyasztás.

Almára fel!

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!