Sajtközlemény ?

Nem elírás, valóban sajttal kapcsolatos hírünk van. ? Az ünnepi hajrában ugyanis egy különleges termékkel bővítettük kínálatunkat: megkezdtük a Csíz Sajtműhely díjnyertes kézműves sajtjainak céges ajándék célú forgalmazását. Kétféle csomagot kínálunk, melyeket az alábbiakban ismertetünk. Ha meghoztuk az étvágyadat, már most szólunk, hogy érdemes minél előbb „ráharapnod”, mert megrendeléseket csak december 5-ig, illetve a készlet erejéig tudunk felvenni.

Mátrai Mariann vagyok, a Céges Édesség és a Gift House Studio alapítója.
1995 óta a marketing egy speciális területére fókuszálok: az üzleti és reklámajándékokra.

„Egy étkezés sajt nélkül olyan, mint a rózsa illat nélkül” – tartja a francia közmondás… ?
Nem meglepő, hiszen étkezési rendjük elengedhetetlen fogása a főétel és a desszert között felszolgált sajttál.

Magyarországon a sajtfogyasztásnak ugyan nincs ekkora kultusza, mégis rengetegen vagyunk, akik kedvelik, és egyre többen keresik a magas minőségű, különleges változatokat is.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a sajt egy csodálatos étel.
Tápláló, ízletes, kényelmes és sokoldalú. A világon több ezerféle sajt létezik, számtalan különböző stílusban. A fajták közötti eltérés a tej eredetéből, a vaj zsírtartalmából, a feldolgozás módjából, az érlelés hosszából stb. adódik.

De mi is a sajt valójában?

A sajt savanyított vagy felfőzött tejből készül tejsavas erjesztéssel, alvasztással, a savó eltávolításával.
Alapanyaga többnyire tehén-, kecske-, juh- vagy bivalytej. A tejet általában pasztőrözik, majd oltóenzimmel és speciális baktériumtenyészettel beoltják. Gyakran fűszerezik is, majd érlelik.

A sajt története

A sajt igazán régi múltra tekinthet vissza.
Ez volt az egyik első feldolgozott élelmiszer – az emberek évezredek óta készítik. Nem tudni, ki fedezte fel először, hogy a tejből ilyen ízletes csemegét lehet készíteni, mindenesetre valamikor az ókorra datálják a megjelenését.

Úgy tűnik tehát, hogy a sajt több ezer éve részét képezi az emberi táplálkozásnak.

A sajtot egyébként egészen a közelmúltig elsősorban a parasztok és a katonák fogyasztották.
A sajtkészítés paraszti mesterség volt, amelyet az előkelő osztályok tagjai megvetettek, és túlságosan alacsonyrendűnek tartották ahhoz, hogy foglalkozzanak vele.

Mára ez a helyzet megváltozott, és a sajt előállítása elismert szakmává avanzsált.
Ezen belül a kis manufaktúrákban kézműves jelleggel készített ínyencségek pedig külön kategóriát alkotnak.

A sajt egészséges

A sajt – mint minden tejtermék – az egyik legjobb természetes kalciumforrás.
Emellett nátriumban, telített zsírsavakban, vitaminokban és fehérjében is gazdag élelmiszer.

A sajt mint céges ajándék

A kézműves sajtoknak rendkívül pozitív imázsa van.
Minőséget, odafigyelést, törődést sugallnak, így üzleti ajándéknak is ideálisak.

A kézműves sajt marketing célú felhasználása remek döntés, hiszen ez olyasmi, amihez a vásárlók nem juthatnak hozzá akárhol. Exkluzivitásából következően nem kell aggódnod amiatt, hogy versenytársaid is ugyanezzel a termékkel igyekeznek meglepni partnereiket.

A kézműves sajtot könnyű szállítani. Nem kell félni, hogy gyorsan megromlik (minőségét 30 napig megőrzi), és akár az irodában, szobahőmérsékleten is tárolható.

Kézműves sajt sokféle változatban kapható, ami nagyon sokoldalúvá teszi, így minden ízlésnek meg tud felelni.

Mi kétféle csomagot ajánlunk figyelmetekbe a Csíz Sajtműhely minőségi és díjnyertes kínálatából.

Válogatás – 4 sajt (6600 Ft + ÁFA)
1×20 dkg gomolya
1×20 dkg füstölt gomolya
1×20 dkg baracskai
1x parenyica

Ínyenc – 6 sajt (9910 Ft + ÁFA)
2×20 dkg gomolya
1×20 dkg füstölt gomolya
1×20 dkg baracskai
1x parenyica
1x camembert

Az ár tartalmazza az egyedileg nyomtatott papírgyűrűt.
A szállítási határidő kb. 1,5-2 hét.

A sajt mellé érdemes rendelned sajtkés-szettet és vágódeszkát, sajtreszelőt vagy akár egy komplett sajtos ajándékcsomagot is, hogy igazán kerek legyen a meglepetés.

Ahogy már említettük, nem árt igyekezni, mert megrendelést csak december 5-ig, illetve a készlet erejéig tudunk felvenni.

Esetleges kérdéseidet és megrendelésedet telefonon vagy emailen várjuk.


A napi hírekért, különleges ajánlatokért kövess bennünket a Facebookon és a LinkedInen!


Ha szeretnél rendszeresen hasznos információkat kapni az aktuális reklámajándék és egyéb marketing témákról, iratkozz fel a Céges Édesség / Gift House Studio hírlevelére. Ráadásul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az Adni és kapni az üzleti életben – Az üzleti ajándékozás „illemszabályai” című e-könyvet, ami segíteni fogja az eligazodásodat ezekben a kérdésekben. Kár lenne lemaradnod róla… 🙂

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Köszönjük a feliratkozást!

Az E-Könyvet a következő linken tudod letölteni: <a href="https://cegesedesseg.hu/wp-content/uploads/2020/12/Ceges-Edesseg-Adni-es-kapni-az-uzleti-eletben.pdf">Adni és kapni az üzleti életben – E – Könyv</a>

Mi az az ajándék marketing?

Az ajándékmarketing egy olyan – új és rendkívül hatékony – marketingstratégia, amely során a cégek különböző ajándékokat, akár reklámajándékokat adnak az ügyfeleiknek, a partnereiknek vagy

Tovább olvasom »