Saját tollakkal ékeskedhettek! ?

Rendszeres olvasóink számára a címből valószínűleg rögtön kiderül, hogy a mai nappal elindult a múlt héten beharangozott reklámtoll kampányunk. Ennek keretében több mint 50% kedvezménnyel rendelhettek minőségi, fém golyóstollakat a saját logótokkal gravírozva! A logózott tollakkal persze nemcsak büszkélkedhettek, hanem örömet is szerezhettek velük vásárlóitoknak, ügyfeleiteknek, üzleti partnereiteknek vagy akár saját munkatársaitoknak.

Mátrai Mariann vagyok, a Céges Édesség és a Gift House Studio alapítója.
1995 óta a marketing egy speciális területére fókuszálok: az üzleti és reklámajándékokra.

A céges ajándéktárgyak és az egyéb promóciós termékek világszerte a legkedveltebb marketing eszközök közé tartoznak.
A New York Times egy nemrégiben megjelent cikke szerint az USA-ban a vállalkozások évente 20 milliárd dollárt költenek promóciós tárgyakra! Ezt nyilvánvalóan az indokolja, hogy ezek az eszközök hatékonyan képesek befolyásolni a fogyasztói magatartást.

A Promotional Products Association International kutatása szerint a vásárlók 88%-a emlékezett vissza a megelőző 12 hónap során kapott promóciós termékekre, szemben a nyomtatott reklámokat felidézni képes 71%-os fogyasztói aránnyal.

A BrandWatch felmérése szerint a promóciós termékek népszerűségi listáját a reklámtollak, a pendrive-ok, a bögrék és a ruházati termékek vezetik.

HOGYAN SEGÍTHETNEK A REKLÁMTOLLAK A VÁLLALKOZÁSOD IMÁZSÁNAK JAVÍTÁSÁBAN?

Ha azt szeretnéd, hogy a marketingbe fektetett pénzed minél jobban megtérüljön, akkor a reklámtollak mindenképpen jó választásnak bizonyulhatnak, hiszen számos pozitív hatást lehet velük elérni.

Jó hírnév építése

Akár a vevőidnek vagy más üzleti partereidet, akár a saját alkalmazottaidat ajándékozod meg velük, egy logózott toll mindig nagyszerű eszköz ahhoz, hogy tovább öregbítsd céged jóhírét, hiszen kutatások igazolják, hogy hasznos ajándéknak tekintik.

Tartós és széles elérés

Egy reklámtollat általában hosszú ideig használnak, és gyakran van szem előtt (pl. íróasztalon), illetve kéznél (pl. zsebben). Ennek köszönhetően nemcsak a megajándékozottnak jut eszébe a vállalkozásod minden egyes alkalommal, amikor ír valamit, hanem mások is láthatják a céged logóját megsokszorozva ezzel a potenciális vevők elérését.

Megfizethető lehetőség

A tollak a költséghatékonyságuk miatt is az egyik legnépszerűbb céges ajándéknak számítanak. A megtakarított pénzt így más marketingtevékenységekre fordíthatod, vagy akár vissza is forgathatod az üzletedbe.

Meghatározott célközönség elérése

A reklámtoll annyira kicsi és könnyű, hogy nagy mennyiségben is könnyen szállítható. Ezáltal egyszerűen célozhatunk meg vele bizonyos régiókat vagy rendezvényeket. Legyen szó termék- vagy szolgáltatásbevezetésről, kereskedelmi bemutatóról vagy egy ünnepi alkalomról, a logózott tollak jól hatékonyan működnek.

Masszív hatás

A céges ajándékozással, azon belül pedig a reklámtollak alkalmazásával örömet szerezhetünk ügyfeleinknek, partnereinknek és munkatársainknak. Nemcsak a márkaismertséget növelik, hanem pozitív képet is alkotnak a vállalkozásunkról.

A fenti előnyök alapján döntöttünk úgy, hogy július 31-ig rendkívül kedvezményes feltételekkel kínálunk logózható fém golyóstollakat.

Most csak annyit, hogy ezeket a minőségi termékeket gravírozással együtt akár nettó 100 Ft körüli áron érhetitek el!
Ez a listaárhoz képest több mint 50%-os megtakarítást jelent, úgyhogy mindenképpen érdemes élni vele.

További részleteket ide kattintva ismerhettek meg.
Ha bármilyen kérdésetek lenne, keressetek meg bizalommal!

A napi hírekért, különleges ajánlatokért kövessetek bennünket a Facebookon és a LinkedInen!


Ha szeretnél rendszeresen hasznos információkat kapni az aktuális reklámajándék és egyéb marketing témákról, iratkozz fel a Céges Édesség / Gift House Studio hírlevelére. Ráadásul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az Adni és kapni az üzleti életben – Az üzleti ajándékozás „illemszabályai” című e-könyvet, ami segíteni fogja az eligazodásodat ezekben a kérdésekben. Kár lenne lemaradnod róla… 🙂

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!