Reklámcsoki típusok

A reklámcsoki univerzális. Lehet céges marketing eszköz, lehet csapatépítő vagy éppen ünnepi ajándék a kollégáknak és partnereknek. A reklámcsoki változatos színben és formában van, és egyedi mintázatokra is lehetőséget ad.

Nézzük meg milyen reklámcsoki típusok vannak és milyen alkalomra megfelelőek.

Kicsi reklámcsoki minden alkalomra

A kisméretű, általában kocka vagy téglalap formájú reklámcsoki minden alkalomra megfelelő. Fel lehet tornyozni a tárgyaló asztalra több kupacban is, több szín, több íz. Így ajándék lesz, nem csupán a tárgyaló partnereknek, de a résztvevő kollégáknak is.

A kicsi reklámcsoki többnyire belga tej vagy étcsokoládéból készül, és különböző liofilizált gyümölccsel ízesített és díszített.

Reklámcsoki rendezvényekre

A kicsi reklámcsoki ideális szóróajándék marketing vagy céges rendezvényeken. Méretéből adódóan könnyű ténylegesen szórni, illetve kézbe adni. A reklámcsokit senki sem utasítja vissza. Mivel a csoki finom, ezért könnyen megjegyezhető, ha pedig a papír szép, akkor az is valószínű, hogy több marad a zsebekben, mint egy átlagos névjegyből.

Reklámcsoki a megbeszélésekre

A kisméretű, akár kocka, akár téglalap formájú reklámcsoki nagyszerű ajándék a kávé mellé, legyen szó kollégákról vagy vendégekről. Általában többféle ízben is készülnek, mindenki megtalálja köztük a kedvencét.

Reklámcsoki karácsonyra

Kimondottan karácsonyi reklámcsoki lehet az Adventi csokinaptár és a csokitallér, aranyszínű papírba csomagolva.

A karácsonyi reklámcsoki nagyon népszerű, mert nagyszerű ajándék, vagy ajándék kiegészítő például egy céges bor vagy reklám könyv mellé. Üzleti célokra is kiváló, és a család számára is készíthetünk egyedi csokit. Örök emlék lehet belőle.

Táblás reklámcsoki prémium ajándéknak

Különleges alkalmakra, ünnepekre inkább nagyobb méretű, táblás reklámcsoki a jó választás. A mérete miatt mindenféle logó, üzenet vagy kép elfér rajta. Teljes mértékben igényre szabható a megjelenése.

Reklámcsoki évfordulókra

Az évfordulókra, jubileumokra készített egyedi ajándéknak hagyománya van. Emlékezetesnek és megjegyezhetőnek kell lennie. A céges jubileumra készített reklámcsokinak hagyománya van, ezek azok a gyönyörű csomagolású csokoládék, melyeket emlékbe teszünk el. Legalábbis a papírját. Ezért marketing célokra tökéletes választás a partnereink és a kollégáink felé is.

Összegezve

A reklámcsoki minden alkalomra és eseményre egyedivé alakítható. A színe, mérete, íze és a csomagolása. A reklámcsoki választékunk olyan széles hogy biztosan találunk olyat, ami adott alkalomnak, hangulatnak és célnak tökéletesen megfelel.

Céges ajándékok számos verzióját kínálja fel a gift-house.com!

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!