A legegészségesebb csokoládé?

Közismert tény, hogy a csokinak számos pozitív élettani hatása van, ezek között is különösen a szív- és érrendszer vonatkozásában. De vajon létezik-e olyan csokoládé, amely az egészségmegőrzés szempontjából még a többi közül is kiemelkedik?

Az egészségmegőrzés kérdését napjainkban a legtöbb ember és nagyon sok cég elsőszámú prioritásként kezeli. Járvány idején és járványok közötti időszakban egyaránt fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk immunrendszerünk megerősítésére.

Ezek közé tartozik, hogy megfelelő mennyiségű vitaminokat vigyünk be a szervezetünkbe.

Mindannyian ismerjük a C-vitamin alapvető élettani jelentőségét.
Hiányában a szervezetünk nem tud kollagént, és ennek következtében jó minőségű kötőszövetet előállítani. Ha nem gondoskodunk a megfelelő mennyiségű C-vitamin bevitelről, akkor a testünkben vérzékenység, ínysorvadás, lassú sebgyógyulás, izombántalmak, gyulladások és a fertőzésekkel szembeni fogékonyság alakulhat ki.

A D-vitamin is hasonlóan alapvető fontosságú az egészségünk megőrzése szempontjából.
Szükség van rá a csontképződéshez, de elősegíti a bélrendszerből a foszfor és a kalcium felszívódását is. Hiányában csontritkulás és fogromlás következhet be.

Néhány hónapja már hírt adtunk arról, hogy C-, illetve D-vitamin tartalmú reklámcsokoládék forgalmazását kezdtük meg. A kínálat azóta tovább bővült, így érdemes most külön kitérni rá.

Mit kell tudni a C-, illetve a C- és D-vitaminos csokoládékról?
Az általunk forgalmazott reklámcsoki alapanyaga prémium belga fehér csokoládé, amely díszítésként liofilizált málnadarabokkal van megszórva.

Csomagolása ezüst vagy arany színű alufólia, amelyre 4 színnel nyomott papírgyűrű kerül. Ez utóbbi felület használható fel a logó, illetve az esetleges marketingüzenet megjelenítésére.

Kétféle kiszerelésben kínáljuk: 5 g-os mini kockacsoki (200 mg C-vitamint, illetve opcionálisan D3-vitamint tartalmaz), valamint 25 g-os mini táblás csoki (1000 mg C-vitamint, illetve opcionálisan D3-vitamint tartalmaz) rendelhető.

A minimálisan rendelhető mennyiség az 5 g-os mini kockacsoki esetében 500 db, a 25 g-os mini táblás csoki esetében pedig 300 db.

Ajánlatkéréshez használd árkalkulátorunkat!

A Céges Édesség a járvány által gazdaságilag sújtott vállalkozások iránti szolidaritásból, valamint az érintésmentességet biztosító digitális megoldások népszerűsítése érdekében a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet visszavonásáig 10% kedvezményt biztosít valamennyi termékének árából, amennyiben a megrendelést online ajánlatkérés előzi meg (más kedvezménnyel nem vonható össze). Árkalkulátorunkat abból a célból hoztuk létre, hogy visszatérő és új ügyfeleink dolgát egyaránt megkönnyítsük. A kényelem és gyorsaság mellett most egy újabb szempont szól a használata mellett: megrendelőink akár otthonról, az interneten keresztül is hatékonyan intézhetik az üzleti és reklámajándékaik megterveztetését és legyártatását.

Ha szeretnél rendszeresen hasznos információkat kapni az aktuális reklámajándék és egyéb marketing témákról, iratkozz fel a Céges Édesség / Gift House Studio hírlevelére. Ráadásul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az “5 ok, amiért járvány idején is használj reklámajándékot” című e-könyvet, ami segíteni fogja az eligazodásodat ezekben a kérdésekben. Kár lenne lemaradnod róla… 🙂

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!