Miért érdemes már most a karácsonyi céges ajándékot tervezned?

karácsonyi céges ajándék katalógus

A karácsony előtti hónapok a céges ajándékok piacán is a legforgalmasabb időszaknak számítanak. Legyen szó a vásárlóidnak adott apró meglepetésekről, az üzleti partnereknek szóló különlegesebb ajándékokról vagy a személyesebb kedveskedésről a kollégáknak, az egyedi darabokat már most érdemes kiválasztani.

A céges ajándékok kiválóan támogatják a marketing tevékenységed. Az emberek jobban vágynak az örömforrásokra, a kapcsolódásokra, mint valaha, és ezt szívesen fogadják tőled, mint cégtől is. Jó érzéseket ébreszthetsz a vásárlóidban, ha odafigyelsz rájuk és gesztusokat teszel feléjük, ez a fajta kommunikáció pedig hosszú távon vevői hűséget alakít ki.

Kommunikációd a közösségi médiában közvetlen, a hirdetéseiddel azt üzened, nálad a vásárló van a fókuszban. Személyességet sugárzol azáltal, hogy az online térben a vevőiddel privát platformokon kommunikálsz: ott, ahol a rokonaik, barátaik fényképeit látják és az e-mail postafiókjukban. A személyes kapcsolatokhoz pedig hozzátartozik az ajándékozás.

A céges ajándékok ma már nagyon széles választékot kínálnak, egyedi, különleges, ötletes megoldásokkal. Ezek lehetővé teszik, hogy olyan ajándékot adj, ami egyszerre kreatív, praktikus és hasznos, gesztus-értékkel bír, miközben a logód vagy egyedi grafika elhelyezésével a márkád építését is szolgálja. A karácsonyi kínálatban pedig ez kiemelten igaz.

A legkülönlegesebb ajándékok azonban sokszor limitált darabszámban elérhetőek, vagy éppen azért, mert valami extrát kínálnak, tovább tart az elkészítésük. Már megjelentek az ünnepi katalógusok, amik segítségével elkezdheted tervezni az ajándékokat. A Gift House ünnepi katalógusát ITT TALÁLOD >>
Érdemes nekifogni azonnal, mert így

  1. lecsaphatsz a legizgalmasabb ajándékokra
  2. időben, kényelmesen megérkezik minden
  3. apró ajándékokkal előkészítheted a karácsonyi vásárlásokat és magadhoz csábíthatod a potenciális vevőket
  4. komplex stratégiát tervezhetsz a karácsonyi céges ajándékozás projektedhez
  5. a kapkodás elkerülésével nagyobb eséllyel adsz majd olyan üzleti ajándékokat, amiket gondosan válogattál és amelyekkel azonosulni tudsz

Ne feledkezz el üzleti partnereidről és kollégáidról sem, legyél az az emberközpontú vállalkozás, aki lenni szeretnél! Nagyobb igény van az egymás iránti törődés kifejezésére, mint bármikor – az odafigyeléssel pedig üzletileg is jól jársz!

Böngészd a karácsonyi katalógust:

YES 2022 – gift house

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!