Így tedd egyedivé szépségszalonod

A szépségszalon hangulatát és dekorációját két kategóriába oszthatjuk, az egyik, ahol szépséges hölgyek és urak képei szolgálnak díszítésül. A másik, ahol szolid színek és halk zene a dekoráció.

Azonban a megszokott, az felejthető és egy kicsit unalmas, igaz? Most van lehetőség egy harmadik, új kategória létrehozására.

Így tedd egyedivé a szépségszalonod.

Mindent a szemnek

A szépségszalonok általában arra építenek, amit a szemünk lát, hiszen a szépség is ilyen terület, ami a felszínen hangsúlyozza az előnyös vonásokat.

Azonban a szemet könnyű becsapni, és az agy gyorsan elfelejti, amit gyakran lát, ami változatlan.

Ezért kell folyton megújulni, ha szeretnénk a vevőink fejében folyamatosan ott lenni.

Adjunk egyediséget a vevőnek

Egy szépségszalonban az ember kap egy újságot, míg várakozik, esetleg zenét hallgathat. De a te szalonodban ez másképp lesz.

A hölgyek a várakozás közben a szebbnél szebb céges édességek közül válogathat nálad, megkóstolhatja, és esetleg meg is rendelheti tőled és hazaviheti a családjának is.

A logóddal vagy szlogeneddel ellátott céges csokik ott lesznek a vevőid otthonában. Ha jól sikerültek, a csokipapírjai kikerülhetnek a hűtőre, ahol barátok, rokonok is láthatják.

Ezzel folyamatos reklámot teremthetsz magadnak, és a elégedetté teheted a vevőidet, vendégeidet is.

Adj finomságot a szépségszalonban

A céges édességek lehetnek picikék, épp csak falatnyiak. Viszont szépek és finomak. Belga csokoládéból készült és liofizált gyümölcs díszítik.

A kis falat finomság pont arra elég, hogy emlékezetessé tedd magad, esetleg csökkentsd a várakozással töltött idő feszültségét.

Végtelenségig variálható

A céges csokid egyedisége a végtelenségig variálható. A falatnyi kis kocka vagy nagyobb falat téglalap csoki mellé, készíttethetsz például karácsonyra, újévre, a szalon nyitásának jubileumára, vagy a szolgáltatásod számára fontos eseményre táblás csokoládét, illetve díszítheted a papírját egyedi üzenettel, képpel.

Összegezve

Ma már nem csak a szolgáltatásunk minősége versenyez a vevőkért, hanem az élmény, amit kapnak tőlünk és a megjegyezhetőségünk. Sajnos rohanó világban élünk, ezért ki kell emelkednünk a reklámzajból.

Érdemes olyan utat választani, ami megújulást, variálhatóságot és egyediséget ad nekünk hosszútávon. Erre tökéletes megoldás a logózott csoki szépségszalonba.

Te láttál már céges kupont csokipapíron? Mert én nem. Te lehetnél az első, aki visszahozza a gyermekkor „gyűjtsd a csoki papírt” lelkesítő élményét. Meglepő, igaz?

Tedd egyedivé a szépségszalonod céges édességgel.

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!