Márkázott édesség a csokoládén túl

márkázott édesség

Itt a nyár, amikor nem csak nekünk van melegünk, de bizony a csokoládét is megviseli – és megolvad. Ebben az időszakban nem szoktuk javasolni rendezvényre, irodában kihelyezésre, ajándékként. Nem kell azonban lemondani az édesség ajándékozásról, a csokoládén túl is számos ötletünk van!

1. Szemes cukorka

Egyedi grafikával tudjuk ellátni, több különböző ízben, méretben kínáljuk. Mini és nagy szemű cukorka esetén a logód a borításon helyezzük el, és a márkád színével tudjuk egyedivé tenni. Egy üvegtányéron kínálva rendezvényen vagy az irodában is kiváló finomság, ami biztos odacsalogatja az Ügyfeleid.

2. Dobozos cukorka

Tixi dobozos cukorka vagy szőlőcukor rendelése esetén magát a doboz cukorkát adod ajándékba, ezen helyezzük el a grafikát. Ilyenkor a logó mellett több vizuális elem elhelyezésére is van lehetőség. A dobozos cukorka kiváló céges ajándék.

3. Müzliszelet

Újdonság kínálatunkban a müzliszelet, ami szintén kiváló céges édesség a nyárra. Nem olvad, jól tárolható, több ízben elérhető finomság, amit mindenki örömmel fogyaszt. A márkád megjelenítésére csomagolása alkalmas, amelyen legfontosabb marketing üzeneted is elhelyezheted.

4. Keksz

Valami tartalmasabbat kínálnál vendégeidnek? A márkázott csomagolásban elérhető keksz rendezvényen remekül kínálható finomság, kávé mellé, a szünetben fogyasztható. Színekkel és egyedi grafikai elemmel tudjuk a márkádra szabni.

5. Nyalóka

Ha célcsoportod jellemzően a kisgyerekes korosztály, nagyon jó ajándék ötlet a színes, csavaros nyalóka, amely minden gyerkőc figyelmét azonnal megragadja. Rendezvényen kitelepüléskor kiváló ajándék, nem olvad, és igazán különleges édesség.

Felkeltettük az érdeklődésed? Kérdésed van, tanácsra lenne szükséged?
Keress bizalommal!
+36 70 884 9470

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!