Márkázott édesség a csokoládén túl

márkázott édesség

Itt a nyár, amikor nem csak nekünk van melegünk, de bizony a csokoládét is megviseli – és megolvad. Ebben az időszakban nem szoktuk javasolni rendezvényre, irodában kihelyezésre, ajándékként. Nem kell azonban lemondani az édesség ajándékozásról, a csokoládén túl is számos ötletünk van!

1. Szemes cukorka

Egyedi grafikával tudjuk ellátni, több különböző ízben, méretben kínáljuk. Mini és nagy szemű cukorka esetén a logód a borításon helyezzük el, és a márkád színével tudjuk egyedivé tenni. Egy üvegtányéron kínálva rendezvényen vagy az irodában is kiváló finomság, ami biztos odacsalogatja az Ügyfeleid.


Nagy szemű reklámcukor >>


Mini reklámcukor >>
2. Dobozos cukorka

Tixi dobozos cukorka vagy szőlőcukor rendelése esetén magát a doboz cukorkát adod ajándékba, ezen helyezzük el a grafikát. Ilyenkor a logó mellett több vizuális elem elhelyezésére is van lehetőség. A dobozos cukorka kiváló céges ajándék.


Tixi dobozos reklámcukorka >>


Dobozos szőlőcukor >>

3. Müzliszelet

Újdonság kínálatunkban a müzliszelet, ami szintén kiváló céges édesség a nyárra. Nem olvad, jól tárolható, több ízben elérhető finomság, amit mindenki örömmel fogyaszt. A márkád megjelenítésére csomagolása alkalmas, amelyen legfontosabb marketing üzeneted is elhelyezheted.


Kérd ajánlatunkat >>
4. Keksz

Valami tartalmasabbat kínálnál vendégeidnek? A márkázott csomagolásban elérhető keksz rendezvényen remekül kínálható finomság, kávé mellé, a szünetben fogyasztható. Színekkel és egyedi grafikai elemmel tudjuk a márkádra szabni.


Kérd ajánlatunkat >>

5. Nyalóka

Ha célcsoportod jellemzően a kisgyerekes korosztály, nagyon jó ajándék ötlet a színes, csavaros nyalóka, amely minden gyerkőc figyelmét azonnal megragadja. Rendezvényen kitelepüléskor kiváló ajándék, nem olvad, és igazán különleges édesség.


Kérd ajánlatunkat >>


Felkeltettük az érdeklődésed? Kérdésed van, tanácsra lenne szükséged?
Keress bizalommal!
+36 70 884 9470

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!