Marandandó élmények reklámcsokival

A nyári élmények megfakulnak, mire beköszönt az ősz, igaz? A képek még egy ideig felidézik az élményt, de… Aztán annak is vége. És várni kezdjük a következő nyarat, a következő nyári tábort, kortól függetlenül.

Jó lenne, ha a táborozók emlékeznének az élményekre, szolgáltatásokra, amit kaptak tőlünk. De mivel tehetnénk maradandóbbá az élményt?

Maradandó élmény

A szó elszáll, de az írás megmarad, igaz? Ugyanez igaz a nyári élményekre. Az élmények, fotók megfakulnak, de az ajándékokra, a kapcsolatokra maradandóan emlékezni fogunk.

A nyári táborok témája változatos lehet, de a lényeg a kikapcsolódás, az aktív pihenés, a közösség és a környezet.

Szinte mindegy, hogy melyik ponton vagyunk érdekeltek abban, hogy a táborozók emlékeibe bevésődjünk. Lehet, hogy vendéglátóként, lehet, hogy szervezőként szeretnénk jövőre is viszontlátni a kedves vendégeket. Ezért fontos, hogy olyan maradandó emléket tudjunk adni nekik, ami átvészeli az őszt, a telet és tavasszal már várják, hogy jöhessenek újra.

Adjunk kézzel fogható, finom ajándékot. Adjunk logózott csokit a táborokba, teremtsünk maradandó élményt, maradandó kapcsolatot.

Logózott élmények

A cégescsoki legjobb tulajdonsága, hogy variálható és ezzel teljesen testreszabható.

A nyári táborok visszatérő eleme az ismétlődés. A napirend, a szokások. Ilyen helyzetben nagyon könnyű hozzászoktatni a vendégeket mondjuk a csokitallérhoz, vagy a kicsi kocka vagy téglalap csokihoz amin szerepelhet a logó, a színeink, a cégnév vagy éppen a szolgáltatás amit nyújtunk.

Szokássá válik és a csokipapír, amin rajta vagyunk, ott lesz mindenhol. A táskákban, az asztalokon.

Választhatunk a kisméretű, a közepes és a táblás reklámcsokik közül, variálhatjuk őket. Készíthetünk belőlük csomagokat a versenyek díjazottjainak. A tábor végére adhatunk speciálisan díszített búcsú csokit. Akár készíthetünk nyereményjátékot is a csokipapírokon.

Maradandó kapcsolat

A nyári tábor végén adhatunk táblás céges csokit, amin rajta vannak a közösségi média elérhetőségünk, a vendégeinknek szánt zárt csoportjaink, ahová várjuk a nyári fotókat, ahol újabb ajándék édességet vagy élményt adunk a részvételért cserében.

Ezzel megteremtjük a kapcsolatot, ami átívelhet egészen jövő nyárig. Szervezhetünk online vagy offline programokat, követőbázist építhetünk fel a céges csokira.

Maradandó élmények, maradandó kapcsolatok a nyári táborok után is.

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!