Alma: meddig áll el a logózott alma?

Hallottál már az idei legmenőbb céges névjegyről? Környezetbarát és még ehető is! Egyedi és ritka megoldás arra, hogy kikerüld a reklámzajt és emlékezetessé tedd magad.

Ha a reklámértékét már felmérted, felmerülhetnek technikai kérdések. Hogyan kerül az almára a logód? Meddig áll el az alma? Meddig lehet névjegyként és látványelemként használni?

Nézzük a szezon kedvencének titkait.

Céges ajándékok evolúciója

A céges csokoládé sosem megy ki a divatból, de alkalmanként eredményes lehet feldobni egy – egy váratlan ötlettel, például egy egészséges, népszerű kiegészítővel.

A tábla csoki, amin egy kampányüzenet dobogtatja meg a szívet, nekidöntve egy illatos, finom és egészséges logózott almának… Ki tud ellenállni ennek a kombónak?

Természetesen vannak még kérdések az logózásról és az almáról. Nézzük a válaszokat.

Hogyan kerül a logó az almára?

Egyedi ötletként repült fel a logózott alma gondolata, de még vannak kételkedők, a technikai apróságok miatt. Ezért, most végig vesszük az egész folyamatot, hogy egyetlen kérdés se maradjon.

A logózott almát augusztusban lehet megrendelni, mert akkor az almák még kicsik és növésben vannak. Ilyenkor lehet rátenni a logó vagy felirat sablonját. Aztán, ahogy süti a nap, és fejlődik az alma, úgy válik egyedi almává.

Nagyjából szeptember – októberre az alma érett és logózott lesz. Ekkor leszedik, és mindenkinek megkapja a saját almáit.

Meddig áll el a logózott alma?

Az almát régen úgy termesztették, hogy tavaszig kitartson. Az őszi alma télálló, hónapokig friss marad. Konferenciákon, szépségszalonokban vagy akár várószobákban is népszerű ajándék lesz majd.

De használható akár névjegyként, vagy kampányokhoz, például télapós, karácsonyi dekorációként is.

A logózott alma szállítását szeptembertől áprilisig lehet kérni, illatos reklámajándék lesz például Valentin napra. remek kiegészítő ajándék termékmintákhoz, vagy hostessekhez is.

Egészséges, friss és környezetbarát. Ezt a képet festi majd a cégről is.

Összegezve:

A logó almabarát módon kerül rá az almákra, kitakarásos és a türelem módszerével. Az almák nem tartalmaznak hozzáadott anyagot, például ragasztót vagy festéket.

A logózott almát augusztusban lehet megrendelni, és szeptember környékén fognak megérni. Ezért szeptembertől áprilisig lehet kérni a szállítását. Mert az alma télálló, friss marad tavaszig. Remek kampányeszköz lesz a mikulás csomagokba, karácsonykor, de Valentin napra és húsvétra is.

Emlékezetes, egészséges, egyedi céges ajándék.

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!