Különleges, egészséges, ehető és logózott?! – Itt a céglogós alma!

céglogós alma

Ha logózott almát szeretnél, akkor most kell rá lecsapni!

A logóddal ellátott alma ötletes ajándék, amit számos helyen és alkalommal kínálhatsz vevőidnek, vagy adhatod munkatársaidnak. Mivel a természet érleli és logózza, ezért most kell megrendelned, hogy októbertől akár jövő tavaszig ilyen különleges ajándékkal lephesd meg a partnereidet. Kínálhatod a váróban, rendezvényeken, az irodában, adhatod karácsonyra is.

A megfelelő körülmények között tárolva tartós, sokáig eláll, tehát nem kell szezonálisan elajándékoznod – ugyanúgy, ahogy bármilyen más alma is. Semmilyen speciális kezelésnek nem vetjük alá – a természet logózza. 🙂

Az almához kellemes érzéseket társítunk, az egészség egy kedves szimbóluma. Kicsattan és mosolyog, ezen attribútumai miatt pedig számos különböző iparágban és célcsoport számára remek ajándék lehet. Ha ezt kínálod vevőidnek, partnereidnek, kollégáidnak, biztosan örömmel fogyasztják majd, amikor pedig meglátják rajta az emblémád, biztos nem felejtik el egyhamar!

Buzdítsd őket versenyre, hogy minél többen osszák meg közösségi felületeken az almád, sorsolj nyereményt azok között, akik megteszik. Használd ki a környezettudatos reklámajándék nyújtotta lehetőségeket!

A logózott alma, értelemszerűen, csak szezonálisan rendelhető. Ha július végéig megrendeled, októbertől egyenesen a fáról szállítjuk neked! Sőt ha szeretnéd, megfelelő körülmények között (hűtőházban) tárolni is tudjuk, így későbbi időpontban vagy akár több alkalommal is kérheted a kiszállítást.

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!