Legyél te a beszélgetések középpontjában: adj környezetbarát reklámajándékot

környezetbarát reklámajándék

A környezetbarát reklámajándékok lehetőséget teremtenek a cégek számára, hogy a marketingjük támogatásával párhuzamosan a fenntarthatóság és a környezettudatosság mellett is állást foglaljanak. Környezetbarát céges ajándékok segítségével fontos értékeket közvetíthetsz, miközben erősíted márkát és a kapcsolatot az ügyfelekkel.

Fenntarthatóság – társadalmi felelősségvállalás, amelyben minden vállalkozásnak részt kell vállalnia

A fenntarthatóságról sokat hallunk: minden médiumon megtalál bennünket és emlékeztet arra, hogy itt valami történik. Valami olyan, amire oda kell figyelni, és amiben részt kell vállalni. 2015-ben a Párizsban megtartott klímacsúcson a világ összes országa elfogadta az ENSZ fenntarthatóságról szóló kezdeményezését. Ennek lényege, hogy a Fenntarthatóság 2030 nevű programban meghatározott 17 irányelvet elfogadva az országok kötelezettséget vállaltak arra, hogy az egyes irányelvekben meghatározott témákban javulni, fejlődni fognak. Mindezt pedig transzparensen teszik, azaz közzéteszik eredményeiket, hogy az elérhető legyen mindenki számára.

A 2015-2030 időszakban a világ minden országa arra törekszik, hogy gazdasági, politikai és társadalmi szinten felkészüljön a fenntartható életre. Ha a világ összes vállalata, vállalkozása gondoskodik majd arról, hogy környezettudatosan működjön, termékeit környezetbarát-, vagy újrahasznosított anyagokból állítsa elő, ne szemeteljen, tisztességesen bánjon munkatársaival, gondoskodjon azok egészségéről, képzéséről, motivációjáról, aktív részt vállaljon a környezete felvirágoztatásáról, és ugyanezt a viselkedést várja el partnereitől, az végső soron, nekünk embereknek lesz jó.

Az egyik legfontosabb szempont a környezetbarát reklámajándékok esetében az anyaghasználat. Az ilyen ajándékok készülhetnek újrahasznosított vagy természetes anyagokból, mint például az organikus pamut, bambusz vagy fa. Ezek felhasználása csökkenti az ökológiai lábnyomot és segít minimalizálni a káros anyagok kibocsátását.

A környezetbarát reklámajándékok közé tartoznak azok a termékek is, amelyek hosszú élettartammal rendelkeznek, ezáltal fenntartható módon használhatók.

Népszerű környezetbarát reklámajándékok:

  • Újrahasznosított papírból vagy kartonból készült jegyzetfüzetek, noteszek
  • Bambuszból vagy rozsdamentes acélból készült kulacsok, vizespalackok, amelyek helyettesíthetik az egyszer használatos műanyag palackokat
  • Többször használható bevásárló táskák, amelyek csökkentik a műanyag zacskók használatát
  • Napelemes töltők és energiahatékony kütyük, amelyek megújuló energiával működnek
  • Ültetőkészletek és magvak, amelyek kertészkedésre ösztönzik az embereket

Ezek az ajándékok nemcsak hasznosak és praktikusak, hanem fontos üzenetet is közvetítenek a vállalatról: elkötelezettséget a fenntarthatósági törekvések mellett. Ezáltal segítenek pozitív képet kialakítani a vásárlók és partnerek előtt – akik a visszajelzések alapján egyre jobban értékelik a fenntartható vállalati gyakorlatokat.

A környezetbarát reklámajándékok kitűnnek a többi reklámajándék közül. Egyedi és figyelemfelkeltő kellékek, amelyekről az ügyfelek nagyobb valószínűséggel beszélnek másoknak – ez pedig fokozza marketing-erejüket.

Különösen ajánljuk a környezetbarát reklámajándékokat azon cégeknek, amelyek célcsoportja számára kiemelt fontossággal bír a fenntarthatóság. Ezek a termékek kiváló lehetőséget nyújtanak, hogy egy újabb módon kapcsolódj a vásárlóidhoz. Ha olyan céges ajándékot választasz, ami illeszkedik a célcsoportod érdeklődési köréhez és életmódjához, a reklámajándék még hatékonyabb módon tudja támogatni a marketing tevékenységed.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a környezetbarát reklámajándékok önmagukban nem elegendőek a sikeres marketing kampányhoz. Fontos, hogy az ajándékot jól integráld a vállalat egyéb marketing tevékenységével – a digitális marketing eszközökkel, a közösségi média kommunikációval, vagy az eseményekkel, melyeken cégeddel részt veszel.

Arra is érdemes odafigyelni, hogy egyértelműen kommunikáld, miért választottál környezettudatos megközelítést, hogyan illeszkedik ez a cég értékrendjébe és üzleti stratégiájába. Szeretnél környezetbarát reklámajándékokra váltani, és segítségre van szükséged ezek bevezetésében és beépítésében a marketing stratégiádba? Keress bizalommal, és segítünk!

Böngészd környezetbarát reklámajándék katalógusunkat:

GO GREEN 2023 – gift house

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!