Az iható mágia

„A tealevelek mit sem érnek a kávézaccból jósláshoz képest, ha az ember a szépítetlen igazságra kíváncsi. A kávé iható mágia” – szól az idézet Catherynne M. Valente amerikai írótól, költőtől és irodalmi kritikustól. Ahhoz azonban nem kell különösebb jóstehetség, hogy magabiztosan kijelenthessük: olvasóink döntő többsége kávéivással fogja holnap (is) kezdeni a napot…

Mátrai Mariann vagyok, a Céges Édesség és a Gift House Studio alapítója.
1995 óta a marketing egy speciális területére fókuszálok: az üzleti és reklámajándékokra.

Nem tagadom, a munka mellett vannak egyéb szenvedélyeim is. Az egyik ilyen a kávé.
Persze nem vagyok ezzel egyedül, hiszen fejlett kávéfogyasztó nemzetnek számítunk. A 15 év feletti magyar lakosság mintegy 70%-a hozzám hasonlóan rendszeresen (naponta) iszik egy-két csészével. Többségünk az őrölt-pörkölt kávét részesíti előnyben, és elsősorban reggel, illetve ebéd után hörpint fel némi feketét.

A kávé elkészítésének számtalan formája létezik: espresso, ristretto, cappuccino, espresso macchiato, latte macchiato, café latte, americano, frappé, melange – hogy csak a legismertebbeket említsem.
Felesleges is folytatni a sort, hiszen „lelki orrunkkal és szánkkal” már mindannyian érezzük a máshoz nem hasonlítható illatot, a csodás aromát…

Mivel a kávé kétségkívül nagyon népszerű, ajándéknak is ideális. Nem meglepő tehát, hogy a Céges Édesség kínálatában is szerepel.

Coffeein logó

COFFEEIN márkanév alatt forgalomba kerülő, prémium minőségű kézműves kávékat kínálunk ügyfeleink számára. Ezek a kis szériában előállított kávék lehetőséget adnak arra, hogy céglogóval ellátott kiszereléseket készítsünk belőlük.

100 vagy 200 g-os változatban rendelhetők, a logózást pedig az aromazáró csomagoláson öntapadó címkével tudjuk megoldani.
A minimálisan rendelhető mennyiség 20 csomag, de lehet vegyesen is választani az alábbi pompás ízekből.

Brazil Cerrado Diamond
Brazília az első helyen áll a világon, ami a kávé termelését és exportálását illeti. Az ország ideális körülményekkel rendelkezik a kávécserjék termesztésére, ami a brazil kávé magas minőségét biztosítja. A brazil kávék a világ legjobb szemes kávéi közé tartoznak, közülük a sárga bourbon pedig a kávéfajták csúcsát jelenti. Ez egy extra minőségi szemes kávé, amely kínálatunkban limitált mennyiségben található meg.

kézműves kávé

Cuba Sierra Maestra
Kuba sok különlegességet kínál, köztük minőségi szemes kávéjukat. Mivel exportja korlátozott, nagyon értékes szemes kávénak számít. A kubai kávétermesztés a Haitiről érkező francia telepeseknek köszönhető, akik a 18. században érkeztek a szigetre, mely klímájának és talajviszonyainak köszönhetően kitűnő feltételeket biztosít a kávécserjéknek.

Etiopia Yirgacheffe
A kávé anyaföldje Etiópia, Yirgacheffe területe. Kaffa tartományból, az erdőben vadon nőtt cserjékről indult világhódító útjára. A legenda szerint egy Khaldi nevű pásztor észrevette, ahogyan a bárányai kávébogyókat ettek, aminek hatására nagyon éberek lettek, futkároztak, és tele lettek energiával. Khaldi is kipróbálta a kávébogyókat, melynek során „felfedezte“ a kávé hatását.

Costa Rica Tarrazu
Világszerte a legjobb szemes kávék közé tartozik. Ásványokban gazdag, vulkanikus eredetű területeken termesztik, amely a friss kávénak átfogó ízt ad.

Ha Te is szeretnél ezzel a garantáltan sikert arató üzleti ajándékkal kedveskedni karácsonyra (vagy más alkalomra) partnereidnek vagy munkatársaidnak, akkor mielőbb érdemes jelezned az igényedet.

A Céges Édesség az érintésmentességet biztosító digitális megoldások népszerűsítése érdekében lehetőséget biztosít online ajánlatkérésre. 
Árkalkulátorunkat abból a célból hoztuk létre, hogy visszatérő és új ügyfeleink dolgát egyaránt megkönnyítsük.
A kényelem és gyorsaság mellett most még egy szempont szól a használata mellett: megrendelőink akár otthonról, az interneten keresztül is hatékonyan intézhetik az üzleti és reklámajándékaik megterveztetését és legyártatását.

Ha szeretnél rendszeresen hasznos információkat kapni az aktuális reklámajándék és egyéb marketing témákról, iratkozz fel a Céges Édesség / Gift House Studio hírlevelére. Ráadásul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az “5 ok, amiért járvány után is érdemes reklámajándékot használni” című e-könyvet, ami segíteni fogja az eligazodásodat ezekben a kérdésekben. Kár lenne lemaradnod róla… 🙂

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!