Idén mi szállítjuk az ajándékokat, nem a Mikulás ?

Kevesebb, mint 2 hónap van karácsonyig, ezért Mikulás és manói már gőzerővel készülődnek az év végi hajszára. Mi a Gift House Studio-nál viszont úgy döntöttünk, hogy levesszük a terhet a jó öreg válláról, és most mi oldjuk meg a karácsonyi ajándékok kiszállítását ügyfeleink üzleti partnereihez vagy kollégáihoz. Neki bőven elég lesz, hogy a gyerekekről gondoskodjon… ?

Mátrai Mariann vagyok, a Céges Édesség és a Gift House Studio alapítója.
1995 óta a marketing egy speciális területére fókuszálok: az üzleti és reklámajándékokra.

A 2020-as év sok tekintetben másképp alakult, mint az előzőek.
A jó hír viszont, hogy minden aggodalom és nehézség ellenére ebben az évben sem marad el a karácsony, és a cégeknek, vállalkozásoknak sem kell lemondaniuk arról, hogy a köszönetüket és megbecsülésüket kifejezhessék üzleti partnereik, illetve munkatársaik felé.

Ezt a magunk részéről azzal igyekszünk támogatni, hogy átvállaljuk az ajándékok kiválasztásával, beszerzésével és igény esetén a címzettekhez való eljuttatásával járó terheket.
Ennek eredményeként anélkül lepheted meg partnereidet vagy home office-ban dolgozó kollégáidat, hogy a négy fal közül ki kellene mozdulnod. Ideális megoldás, ha idén nem tudod vagy nem akarod személyesen átadni az ajándékokat, hiszen ez ma az egyik legbiztonságosabb módja az üzleti ajándékozásnak.

Többféle csomagtípus közül választhatsz, és arra is lehetőség van, hogy a logód mellett a megajándékozott neve is megjelenjen az ajándéktárgyakon. Sőt, egy névre szóló üdvözlőkártyával még személyesebbé teheted a gesztust.

Sajnos a jelenlegi körülmények következtében emberi kapcsolataink kisebb-nagyobb mértékben beszűkülnek, ezért most még nagyobb szerepet kap az üzleti ajándékozás, amivel legalább részben pótolhatók az elmaradt személyes találkozások.
Ha partnereink és/vagy munkatársaink azt érzik, hogy nehéz időkben is gondolunk rájuk, egész biztosan nagyra becsülik, és emlékezni fognak rá a későbbiekben is, ami hosszú távú üzleti sikereink alapját képezheti.

Tedd személyessé a kapcsolatod a vásárlóiddal, üzleti partnereiddel!
Hogyan tudod megtenni? Kiderül, ha megnézed a videót. ?

Ha a fenti lehetőség felkeltette az érdeklődésed, a további részletek egyeztetése céljából mielőbb vedd fel velem a kapcsolatot!

A Céges Édesség az érintésmentességet biztosító digitális megoldások népszerűsítése érdekében lehetőséget biztosít online ajánlatkérésre. 
Árkalkulátorunkat abból a célból hoztuk létre, hogy visszatérő és új ügyfeleink dolgát egyaránt megkönnyítsük.
A kényelem és gyorsaság mellett most még egy szempont szól a használata mellett: megrendelőink akár otthonról, az interneten keresztül is hatékonyan intézhetik az üzleti és reklámajándékaik megterveztetését és legyártatását.

Ha szeretnél rendszeresen hasznos információkat kapni az aktuális reklámajándék és egyéb marketing témákról, iratkozz fel a Céges Édesség / Gift House Studio hírlevelére. Ráadásul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az “5 ok, amiért járvány után is érdemes reklámajándékot használni” című e-könyvet, ami segíteni fogja az eligazodásodat ezekben a kérdésekben. Kár lenne lemaradnod róla… 🙂

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!