Ami nélkül elképzelhetetlen a karácsony

Tavaly már írtunk a szaloncukor nemzetközi és magyarországi történetéről, ezért most a historikus vonatkozásokra nem térünk ki. Mai írásunkban inkább azt igyekszünk feltárni, hogy milyen üzleti, illetve marketing lehetőségek rejlenek ebben a mindenki által jól ismert és (szinte) mindenki által kedvelt édességben.

Mátrai Mariann vagyok, a Céges Édesség és a Gift House Studio alapítója.
1995 óta a marketing egy speciális területére fókuszálok: az üzleti és reklámajándékokra.

Akármennyire is másképp alakult ez az év a korábbiakhoz képest, egy biztos: hamarosan a végéhez érünk, és szerencsére a legszebb ünnepünk, a karácsony idén sem marad el.

Az év vége a cégek, vállalkozások számára is a visszatekintés, a számadás időszaka.
Ilyenkor szoktunk köszönetet mondani ügyfeleinknek a bizalmukért és együttműködésükért, munkatársainknak pedig a megfeszített erőfeszítéseikért és hűségükért.

Az üzleti ajándékozásra számtalan lehetőség nyílik, karácsony környékén mégis érdemes olyasmiben gondolkodni, ami egyrészt illik az ünnep hangulatához, másrészt valóban hasznos a megajándékozottak számára.
A logózott szaloncukor mindkét szempontból tökéletes választásnak ígérkezik, hiszen hagyományos édességként a karácsony szerves részét képezi, elfogyasztása pedig kellemes ízélményt és pozitív érzéseket kelt.

Nálunk, a Céges Édességnél kétféle variáció közül lehet választani.
Alapízek: kakaós-rumos, marcipán ízű, banános, epres.
Krémes ízek: mogyorókrémes, trüffel krémes, erdei gyümölcs krémes, madártej krémes, pisztácia krémes, tejkrémes, Baileys likőr (alkoholos).

Logózott papírban a minimális rendelési mennyiség 10 kg.
Rendelhetők egyszínű fóliába csomagolt szaloncukrok is, darabonkénti logózás nélkül.
Ebben az esetben a külső csomagolást lehet egyedivé tenni: például 200-300 g szaloncukor egyedileg nyomtatott dobozokba vagy organza zsákokba csomagolunk.

FIGYELEM!
A logózott szaloncukor természeténél fogva szezonális termék, így legkésőbb november végéig rendelhető.
Azonban addig sem érdemes várni, mivel aki az utolsó pillanatban ad le megrendelést, már csak a karácsonyt közvetlenül megelőző napokban juthat hozzá.

Ha Te sem akarsz lemaradni róla, akkor gyorsan vedd igénybe automata árkalkulátorunkat. Kattints az alábbi gombra, add meg, miből mennyit szeretnél, és már küldjük is a kalkulációt.

Ha pedig bármilyen kérdésed vagy egyedi igényed lenne, vedd fel velem a kapcsolatot még ma!

A Céges Édesség az érintésmentességet biztosító digitális megoldások népszerűsítése érdekében lehetőséget biztosít online ajánlatkérésre. 
Árkalkulátorunkat abból a célból hoztuk létre, hogy visszatérő és új ügyfeleink dolgát egyaránt megkönnyítsük.
A kényelem és gyorsaság mellett most még egy szempont szól a használata mellett: megrendelőink akár otthonról, az interneten keresztül is hatékonyan intézhetik az üzleti és reklámajándékaik megterveztetését és legyártatását.

Ha szeretnél rendszeresen hasznos információkat kapni az aktuális reklámajándék és egyéb marketing témákról, iratkozz fel a Céges Édesség / Gift House Studio hírlevelére. Ráadásul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az “5 ok, amiért járvány után is érdemes reklámajándékot használni” című e-könyvet, ami segíteni fogja az eligazodásodat ezekben a kérdésekben. Kár lenne lemaradnod róla… 🙂

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!