A tea világa – a világ teája

A teát az ember közel 5000 éve fogyasztja, eredete az ókori Kínáig nyúlik vissza, ahol kezdetben gyógyszerként ismerték. Később – élénkítő hatásának köszönhetően – egyre inkább frissítőként itták. Gyorsan népszerűvé vált a Távol-Keleten, majd a Közel-Keleten át Európában, illetve a tengerentúlon is elterjedt. Ma már a világ szinte összes országában megtalálható, és számtalan formája ismert.

Mátrai Mariann vagyok, a Céges Édesség alapítója.
1995 óta a marketing egy speciális területére fókuszálok: az üzleti és reklámajándékokra.

Ahogy a nevünk sejtetni engedi, a Céges Édességnél az élelmiszer alapú, tehát ehető-iható ajándékokra specializálódtunk. A különféle logózható csokoládéktól kezdve a cukorkákon át az olyan finomságokig terjed a választékunk, mint például az üdítő, a méz, a kávé és a tea. Most ez utóbbival foglalkozunk egy kicsit részletesebben.

Tea alatt szűkebb értelemben a teacserje szárított leveleiből vagy rügyeiből készített italt értjük.
Van viszont egy tágabb értelmezése is, amely a tealeveleket nem tartalmazó, más szárított növények, illetve fűszerek, gyümölcsök vagy gyógynövények főzetét foglalja magában.

A teacserje Ázsiában terem, de a belőle készült ital a világ szinte összes pontjára eljutott.
A legtöbb tea pozitív élettani hatással rendelkezik, de ami talán még fontosabb, hogy negatív mellékhatása nem ismeretes. A gyógynövényekből készült teák pedig értelemszerűen az adott növény gyógyító hatását hordozzák magukban, így számos egészségügyi probléma megoldására vagy enyhítésére szolgáló teák közül válogathatunk.
A tea akkora népszerűségre tett szert nemzetközileg, hogy az ENSZ az idei évtől kezdve május 21-ét a tea világnapjának nyilvánította.

A teának van egy viszonylag kevesek által ismert „arca” is: üzleti, illetve reklámajándékként is használható.

A Céges Édességnél logózható címkével ellátott gyümölcstea keverékeket forgalmazunk vadmeggy, fahéjas alma és erdei gyümölcs ízvariációban.

140 g-os kiszerelésben rendelhetők minimum 36 üvegtől, és egyedileg tervezett papírgyűrűvel vagy öntapadó címkével tudjuk őket emblémázni.

További információt a termékoldalunkon találsz.
Ajánlatkéréseddel, esetleges kérdéseiddel keress meg bizalommal!

A Céges Édesség az érintésmentességet biztosító digitális megoldások népszerűsítése érdekében lehetőséget biztosít online ajánlatkérésre. 
Árkalkulátorunkat abból a célból hoztuk létre, hogy visszatérő és új ügyfeleink dolgát egyaránt megkönnyítsük.
A kényelem és gyorsaság mellett most még egy szempont szól a használata mellett: megrendelőink akár otthonról, az interneten keresztül is hatékonyan intézhetik az üzleti és reklámajándékaik megterveztetését és legyártatását.

Ha szeretnél rendszeresen hasznos információkat kapni az aktuális reklámajándék és egyéb marketing témákról, iratkozz fel a Céges Édesség / Gift House Studio hírlevelére. Ráadásul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az “5 ok, amiért járvány után is érdemes reklámajándékot használni” című e-könyvet, ami segíteni fogja az eligazodásodat ezekben a kérdésekben. Kár lenne lemaradnod róla… 🙂

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!