Felfedeztük a CS-vitamint! ?

Reméljük, hogy április elsején belefér egy ilyen tréfás cím. Természetesen nincs olyan, hogy CS-vitamin, így fel sem fedezhettük. Létezik viszont helyette olyan csokoládé, ami C-vitamint tartalmaz. Örömmel jelentjük, hogy cégünk, a Céges Édesség megkezdte a C-vitamin tartalmú reklámcsokik forgalmazását.

A C-vitamin élettani szerepe már csak azért is közismert hazánkban, mert felfedezése a világhírű magyar kutató, Szent-Györgyi Albert nevéhez fűződik.

Ő volt az, aki az 1930-as évek elején Szegeden elsőként izolálta a C-vitamint, majd néhány évvel később felfedezte a citrátciklus három tagját, a bioflavonoidokat (P-vitamint), és munkatársaival együtt sikerült áttörést elérnie az izomműködés biokémiájának feltárásában is.

Szent-Györgyi Albert volt az első (és a mai napig egyetlen) magyar tudós, aki hazai kutatásáért részesült természettudományos Nobel-díjban.

Mit tudunk a C-vitaminról?
A C-vitamin a kötőszöveti rostok egy típusa, a kollagén előállításához nélkülözhetetlen koenzim.
Ez azt jelenti, hogy C-vitamin hiányában a szervezet nem tud kollagént, és így jó minőségű kötőszövetet létrehozni. Élettani hatása tehát megkérdőjelezhetetlen.

A mindennapjainkat beárnyékoló járvány idején fontos hangsúlyozni, hogy a C-vitaminnak sincs csodatévő hatása, és nem jelent közvetlen védelmet a fertőzésekkel szemben. Az viszont joggal feltételezhető, hogy egy egészséges ember általában könnyebben tud megküzdeni a betegségekkel. A szervezetnek pedig az egészséges működéshez szüksége van vitaminokra, így C-vitaminra is.

Mit kell tudni a C-vitaminos csokoládéról?
Az általunk forgalmazott reklámcsoki alapanyaga prémium belga fehér csokoládé, amely díszítésként liofilizált málnadarabokkal van megszórva.

Csomagolása ezüst vagy arany színű alufólia, amelyre 4 színnel nyomott papírgyűrű kerül. Ez utóbbi felület használható fel a logó, illetve az esetleges marketingüzenet megjelenítésére.

Kétféle kiszerelésben kínáljuk: 5 g-os mini kockacsoki (200 mg C-vitamint tartalmaz), illetve 25 g-os mini táblás csoki (1000 mg C-vitamint tartalmaz) rendelhető.

A minimálisan rendelhető mennyiség az 5 g-os mini kockacsoki esetében 500 db, a 25 g-os mini táblás csoki esetében pedig 300 db.

C-vitamint tartalmazó reklámcsokit küldeni az otthon maradó kollégáknak vagy üzleti partnereknek, nagyszerű kifejezési formája a gondoskodó, törődő cégkultúrának.

Kérd árajánlatunkat emailen vagy Messengeren!

A Céges Édesség egyrészt a járvány által gazdaságilag sújtott vállalkozások iránti szolidaritásból, másrészt az érintésmentességet biztosító digitális megoldások népszerűsítése érdekében a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet visszavonásáig 10% kedvezményt biztosít valamennyi termékének árából, amennyiben a megrendelést online ajánlatkérés előzi meg. Árkalkulátorunkat abból a célból hoztuk létre, hogy visszatérő és új ügyfeleink dolgát egyaránt megkönnyítsük. A kényelem és gyorsaság mellett most egy újabb szempont szól a használata mellett: megrendelőink akár otthonról, az interneten keresztül is hatékonyan intézhetik az üzleti és reklámajándékaik megterveztetését és legyártatását.

Ha szeretnél rendszeresen hasznos információkat kapni az aktuális reklámajándék és egyéb marketing témákról, iratkozz fel a Céges Édesség / Gift House Studio hírlevelére. Ráadásul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az “Útmutató a reklámajándékozáshoz kis- és középvállalkozások számára” című e-könyvet, ami segíteni fogja az eligazodásodat ezekben a kérdésekben. Kár lenne lemaradnod róla… 🙂

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!