Embert legjobb barátjáról, vadmadarat reklámtolláról…

Elismerjük, kissé szokatlan címet választottunk, mégis jól tükrözi azt, amiről most szó lesz. 🙂
Két, állatvédelemmel, illetve felelős állattartással foglalkozó szervezet számára is készítettünk reklámajándékokat a közelmúltban. Többekben felmerülhet a kérdés, hogy mi értelme lehet alapítványoknak vagy más, közhasznú tevékenységet folytató szervezeteknek reklámtárgyakat készíttetniük. Erre igyekszünk az alábbiakban választ adni.

Az Ebugatta a felelős állattartás elősegítését és – nevéből kitűnően – a pozitív kutyás hírek szolgáltatását tűzte a zászlajára. Az 1996-ban indult, nagy népszerűségnek örvendő, hasonló című televíziós műsor szellemi örököse, amely a jelenkor körülményeinek megfelelően online (weboldalon és a közösségi médiában) fejti ki tevékenységét.

Céljuk, hogy tanácsaikkal és hiteles személyek szakmai tudásával segítsék a téma iránt érdeklődőket abban, hogy felelős kutyatartókká váljanak.
Műsoraik online TV formájában weboldalukon, továbbá YouTube, Videa és Indavideo csatornáikon érhetők el.
Az Ebugatta számára logózott gyümölcstea-keveréket készítettünk, melyet karácsonyi ajándék céljára használtak nagy sikerrel.

A Vadmadárkórház Székesfehérváron és Sukorón működik.
Céljuk a vadon élő, sérült madarak gyógyítása, majd – amennyiben lehetséges – visszaengedésük a természetbe. Maradandó károsodás esetén pedig élethosszon át tartó gondozást biztosítanak a számukra.
De nemcsak madarakkal foglalkoznak, hanem igyekeznek az emberek szemléletét is formálni, tudásukat gyarapítani madárvédelmi oktatás, ismeretterjesztés formájában. A madármentésen keresztül kettős küldetést igyekeznek teljesíteni: a természet védelmét és az emberek “lélekmentését”.
A Vadmadárkórház önkéntes alapon, támogatásokból, az erre áldozni hajlandó madárbarátok adományaiból működik. A magánadományok fedezik a kórház fenntartását, a gyógyszerek beszerzését és az állatok ellátását.
Röpdéiben sokféle madárfaj él, mint pl. a macskabagoly, fülesbagoly, uhu, pusztai sas, vörös vércse, fehér gólya, egerészölyv, továbbá sok más hazai és átvonuló madár is.

A 2020-as év madara az erdei fülesbagoly.
Ennek apropóján a Vadmadárkórház január 25-én Bagoly-show-t rendezett.
A résztvevők a bagolybetegségekről, az erdei fülesbagolyról, a gyöngybagoly-védelemről és a madármentésről hallhattak előadásokat. Megismerkedhettek a kórház lakóival, barátkozhattak a kézhez szokott baglyokkal. A program során több, gyógyult „pácienst” is szabadon engedtek, aminek nagy sikere volt.

Ebből az alkalomból készített cégünk, a Gift House Studio olyan reklámtárgyakat (pl. hűtőmágneseket, bögréket és füles táskákat), amelyek az adományozási kedvet voltak hivatottak elősegíteni. Ezeket vásárolhatták meg a résztvevők, így tudtak támogatást nyújtani a kórház működéséhez.

Összegezve tehát a reklámajándékoknak a közhasznot szolgáló és akár non-profit szektorban is van létjogosultsága.
Egyrészt az adott alapítvány vagy mozgalom arculatát kommunikálva képesek a márkaismertségük növelésére, másrészt pedig árucikként elősegíthetik az adományok gyűjtését.

Ha van olyan ismerősöd, aki hasonló profilú szervezetnél tevékenykedik, hívd fel a figyelmét erre a lehetőségre, hiszen azzal is jó ügyet szolgálhatsz. Mi pedig örömmel adunk nekik tanácsot, és igyekszünk tevőleges segítséget is nyújtani a kivitelezés fázisában.

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!