Közeleg a tavasz, jönnek a kiállítások

Bár odakint most még javában „csattognak” a mínuszok, a naptárra pillantva nyugodtan kijelenthetjük, hogy már kifelé megyünk a télből. A tavasz hamarabb eljön, mint sem gondolnánk. Ha pedig itt a tavasz, akkor az nemcsak a természet megújulását jelenti, hanem felpezsdül a vásárok és kiállítások világa is.

Hosszú évek, ha nem évtizedek óta a kikelet magával hozza a szakvásárok és kiállítások csúcsidőszakát is.
Ilyenkor a legtöbb szakma, illetve ágazat megrendezi éves első bemutatóját, ahol a gyártók és a kereskedők felvonultatják legjobb és legújabb portékáikat, míg a közönség soraiban az átlag érdeklődők mellett szép számmal megfordulnak potenciális vevőik, a beszerzők is.
A vásárok és kiállítások a személyes kapcsolat biztosításával sokak számára komoly üzleti lehetőséget jelentenek.

Kiállítóként ilyenkor érdemes minden eszközt megragadnunk annak érdekében, hogy felhívjuk magunkra a potenciális vevőink figyelmét. Az egyedi, igényes kivitelű standon és egyéb megjelenési formákon túl mindenképpen érdemes kiemelt figyelmet fordítani arra is, amit az érdeklődők magukkal vihetnek. Ez alatt pedig nem csupán a pozitív benyomásokra és kellemes emlékekre gondolunk, hanem a ténylegesen, fizikailag magukkal vihető reklámajándékokra is. Ezek a tárgyak gyakran évek múlva is a megajándékozottak eszébe juttathatják a cégünket, márkánkat, így rövid és hosszú távon egyaránt rendkívül hatásos marketingeszköznek szoktak bizonyulni. Ráadásul nem szükséges milliókat vagy akár csak százezreket is költeni rájuk: költséghatékonyságukkal messze kiemelkednek az egyéb marketingeszközök sorából.

Szakvásárokra és kiállításokra a hagyományosnak tekinthető reklámtárgyak – mint például a jegyzettömbök, jegyzetfüzetek, tollak, hűtőmágnesek, kulcstartók, szilikon karkötők, léggömbök stb. – mellett újszerűbb, kreatívabb megoldásokban is érdemes gondolkodni. Ez utóbbi kategóriába tartoznak az élelmiszer alapú, tehát ehető reklámajándékok. Olyanok, mint a logózott csomagolású reklámcsokik, cukorkák, rágógumik, energia- és egyéb italok.

A Céges Édességnél, illetve a Gift House Studio-nál valamennyi, klasszikus és innovatív reklámajándékkal foglalkozunk, így nálunk egy tető alatt szinte bármilyen elképzelés megvalósítható.

Most még nem késő a tavaszi reklámhadjáratot megszervezni.
Szívesen adunk tanácsokat, tippeket már a koncepció kialakításának fázisában is. Ha tervezel kiállítóként megjelenni, feltétlenül keress meg bennünket!

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!