„A gyermek nevetése az otthon fényessége”

Idén május 1 -je nem csak a munka ünnepe, hanem az édesanyák napja is. Május 29-e pedig a gyermekeké. A nemzetközi gyermeknapot – amely Törökországból ered – a világ számos országában ünneplik az év különböző napjain. Az ünnep célja, hogy megemlékezzenek a világ gyermekeinek testvériségéről és egymás közti megértésről, valamint a gyermekek jóléte érdekében kifejtett küzdelemről. Itthon is, minden évben május utolsó vasárnapján tartjuk. Ilyenkor számos rendezvénnyel, családi programmal készülnek a családoknak országszerte, melyben a főszerepet természetesen a gyerekek játsszák. A gyermekek ezen a napon például ingyen léphetnek be a vidám- és élményparkokba, állatkertekbe az ország több pontján is.

Nagyobb cégek, de ma már kis- és középvállalkozások is kedveskednek alkalmazottjaiknak családi nappal, illetve gyermeknappal. Ugrálóvárral, trambulinnal, arcfestéssel, különböző játékokkal és programokkal igyekeznek a gyerekek kedvében járni. Szeretnél kedveskedni a gyermekeknek, családoknak valami kis aprósággal? Közben pedig céged is reklámoznád? Mi azért vagyunk, hogy segítsünk nektek mosolyt csalni az ajándékozottak arcára! Hiszen minél többet adsz, annál többet kapsz.

Neked is tisztán él még az emlékeid között, hogy amikor kisgyermek voltál a családi napokról, rendezvényekről, majálisról sosem mentél haza üres kézzel? Remek ajándék lehet egy céges logóval ellátott lufi, póló, buborékfújó esetleg baseballsapka is.
http://gift-house.present-perfect.hu/t-shirt-polo-90-100-pamut/92853–sols-imperial-ferfi-polo- white-so11500wh-5
http://gift-house.present-perfect.hu/termekek.php mod=SEARCH0&cikknev=bubor%E9kf%FAj%F3 http://gift-house.present-perfect.hu/sapka/129985–anfield-5-paneles-baseballsapka-fekete-9114-01c 


A gyerekek mindig szívesen játszanak a szabadban, így egy frizbivel, focilabdával is könnyen mosolyt tudunk csalni az arcukra.
http://gift-house.present-perfect.hu/sportszer/163903–osszehajthato-frizbi-tasak-kek-3710-23cd
http://gift-house.present-perfect.hu/sportszer/175558–focilabda-fekete-feher-8561-40

A jó idő beköszöntével egyre több időt töltünk a szabadban. Kirándulni megyünk, túrázni, biciklizni vagy éppen piknikezni. Az utóbbi elengedhetetlen kelléke egy piknik kosár. Ezért például praktikus és hasznos ajándék egy céges logóval ellátott hűtőtáska, melyet a kollégáid biztosan örömmel fognak használni.
http://gift-house.present-perfect.hu/bevasarlotaska/142556–bevasarlo-piknik-hutotaska-szurke-7510-03cd

Tegyük szebbé együtt a májust! Kedveskedjünk egymásnak apró gesztusokkal, ajándékokkal! Hiszen ismerjük a mondást… „Jobb adni, mint kapni!”

Amennyiben kérdése van, tanácsra lenne szüksége keressen bizalommal telefonon!
+36 70 884 9470

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!