5 kreatív céges ajándék ötlet szabadtéri rendezvényekre

5 kreatív céges ajándék ötlet szabadtéri rendezvényre

A szabadtéri rendezvényeken azért jelensz meg cégeddel kiállítóként, mert a terméked, szolgáltatásod szeretnéd egyre szélesebb körben ismertté tenni, és a márkádat építeni. Nem csak az a cél, hogy a potenciális célcsoportod információt szerezzen arról, mit kínálsz neki, ugyanígy fontos az is, hogy mindazok tudatában, akik már ismernek, elmélyítsd a márkád. Kiváló lehetőséget nyújtanak erre a márkázott céges ajándékok, különösen, ha kreatív és praktikus tárgyakat kínálsz leendő vevőidnek.

A céges ajándékkal akkor lehet a legjobban kitűnni, ha kreatív, ötletes terméket kínálsz a logóddal ellátva, olyan apróságot, amit a célcsoportod egyébként is szívesen használna. Így jó eséllyel a rendezvény után is megtartja, és újra és újra elé kerül a logód.

1. Legyező

A forró nyári napokon minden hűsítő kiegészítőnek örülünk. Legyezőből valószínűleg sokat összegyűjtött mindenki, így ez talán nem az az ajándék lesz, amit hosszan megőriz a megajándékozott. Ha viszont olyan rendezvényen jelensz meg, ahol nagyon célzott célcsoportod jelenik meg, akkor érdemes márkázott legyezőben gondolkodni. Szívesen elfogadják tőled, és ha mindenkivel tíz másik ember jön szembe, aki a te logóddal ellátott legyezővel hűsíti magát, akkor a márkád egy elég intenzív tudatosítást kap a leendő vevőid körében.


Itt találod >>
2. Halszemoptika

Ma már mindenki a telefonjával fotóz, és a közösségi média világában nagy a vágy, hogy különleges, igazán jó képeket készítsünk. A halszemoptika segítségével különleges vizuális hatást lehet elérni, amit – a rendezvény típusától függően – akár ott helyben nagyon szívesen kipróbálnak majd leendő vásárlóid. A telefonra csíptethető kis kiegészítő a logóddal ellátva nem csak a megajándékozott számára nyújt “marketing üzenetet”, de mindazoknak, akiket lefotóz a jövőben bármikor a kütyü segítségével.


Itt találod >>

3. Esőkabát

A szabadtéri rendezvények kellemetlen vendége lehet a nyári zápor: mindig vannak, akik nem készülnek fel előre, és nincs náluk semmi, ami megvédje őket a nyakukba zúduló esőtől. Ha te ilyenkor elő tudsz állni egy márkázott esőkabáttal, népszerűséged hamar magasra szökik. A gömb tokban tárolható poncsó szabású esőkabát praktikus kiegészítő, mert a táskára könnyedén felerősíthető. Ha leendő vásárlód kap tőled ilyet ajándékba, könnyen lehet, hogy állandó kiegészítőjévé válik.


Itt találod >>
fa jojó emblémázható céges ajándék

4. Fa jojó

Családi rendezvény esetén, ahova a célcsoportod valószínűleg kicsi gyermekével érkezik, jó ötlet a gyerekeknek készülni meglepetéssel. A fa jojó olyan apróság, amire a gyerekeknek biztosan felcsillan a szemük, és szívesen elveszik a standodtól. Amikor aztán megunják a játékot, az a szülőknél köt ki: így a logód odakerül a célcsoportod elé. A fa játékot valószínűleg megőrzik, így ha nem csak a logód, de egy kreatív mintát is tervezel az oldalára, és vizuálisan valóban megnyerővé varázsolod, akkor a játék valóban a márkád építésének eszköze lehet.


Itt találod >>

5. Arcfestő stift

Ha sportrendezvényen jelensz meg, ahol magyar versenyzők is érdekeltek a nemzetközi mezőnyben, nagy népszerűségre tehetsz szert a nemzeti színű arcfestő stifttel. Ilyenkor mindenkit elfog a közös szurkolás láza, és azok is szívesen festenek magyar zászlót az arcukra, akik erre nem is készültek. A kis apróságot megőrzik emlékbe, vagy azzal a gondolattal, hogy legközelebb magukkal hozzák, így ismét egy olyan tárgyat adsz, amin a logód újfent szembejön majd a megajándékozottal.


Itt találod >>


arcfestő stift emblémázható reklámajándék


napszemüveg emblémázható céges ajándék

5 + 1. Napszemüveg

Válassz egy divatos napszemüveget és lásd el a logóddal! Ezzel nem nagyon tudsz mellélőni: aki épp otthon hagyta a sajátját, az egy napsütéses nyári napon nagyon fog neki örülni, hogy ilyen kellemes kiegészítőt ajándékozol neki, és mindenki, aki körülötte van, látja majd a céged logóját. Napszemüvegből különben sem elég egy, kell egy minden táskába, egy az autóba, így biztos lehetsz benne, hogy használatban marad az ajándékod.


Itt találod >>

Valami másban gondolkodsz? Kérdésed van, tanácsra lenne szükséged?
Keress bizalommal!
+36 70 884 9470

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!