Nézd meg a karácsonyi céges ajándék kínálatot és kóstolj szaloncukrot

logózott szaloncukor bejgli

Nézd meg a saját szemeddel, milyen izgalmas céges ajándékokkal készülünk idén! Miközben kézbe veszed, kipróbálod a kreatív üzleti ajándékokat, kóstold meg a szaloncukrot, amit logóddal ellátva te is ajándékozhatsz ügyfeleidnek, üzleti partnereidnek.

Hamarosan itt a céges karácsonyi ajándékok vásárlásának időszaka, amikor ki kell találnod, mivel kedveskedsz üzleti partnereidnek, munkavállalóidnak, és milyen vevőcsalogató aprósággal vonzod be a vásárlóid. Ilyenkor el kell dönteni, hogy kinek mit szeretnél üzenni az ajándékkal: az együttműködés fontosságát, a másik megbecsülését hangsúlyozni, miközben a cég által képviselt legfontosabb értékeket is kell tükrözze a választott meglepetés.

A Gift House-nál céges ajándékok széles választékával készülünk, hogy minden célcsoportnak megtaláld, amit keresel. A prémium ajándékoktól kezdve az ötletes apróságokig számos ötletünk van, környezetbarát reklámajándékokkal is készülünk. Rengeteg praktikus ajándékot találsz a kínálatban, és sok kifejezetten karácsonyi tematikájú meglepetéssel is várunk.

Ismerd meg a karácsonyi céges ajándékaink kínálatát és nézd meg a saját szemeddel a Juhhé! Business Clubsandwich rendezvényén október 13-án a Lurdy Házban, ahol minket is megtalálsz a kiállítók között!

A rendezvény remek alkalom a szakmai kapcsolatépítésre, miközben a konferencia előadásain hasznos tudással is gazdagodhatsz. Az esemény szervezői pontosan tudják, hogy milyen fontos számodra a networking, ezért úgy építették fel a rendezvény struktúráját, hogy számos lehetőséged legyen bemutatkozni és új embereket megismerni.

A kiállítói szekcióban pedig minket is megtalálsz, és nem szeretnénk, ha üres kézzel távoznál tőlünk. Szívesen ötletelünk veled a karácsonyi céges ajándékok kiválasztásában, tippeket és tanácsokat adunk, ha mesélsz a márkádról. A Gift House-nál kiemelten fontosnak tartjuk, hogy nem csak elkészítjük az általad választott emblémázott ajándékokat, hanem tanácsot is adunk, hogy marketing céljaidnak mi a leginkább megfelelő figyelmesség.

A Céges Édesség, finomságokra specializálódott üzletágunk a karácsonyi időszakban logózott szaloncukrot és bejglit ajánl, amelyek egyedi és garantáltan örömet okozó meglepetésként építik a márkád. A Club Sandwich rendezvényen ráadásul szaloncukor kóstolóval várunk, hogy megízlelhesd, mivel is fogod megajándékozni üzleti partnereid!

A rendezvényen megtaláld majd naptár- és határidőnapló katalógusunkat is, amelynek segítségével könnyedén kiválaszthatod a cégedhez leginkább illeszkedő megjelenéssel bíró darabot. Ezt is logóddal látjuk el, ami nagyon jó ajándék lehet a munkavállalóknak, üzleti partnereidnek. A napi használatra alkalmas ajándék egy éven keresztül építi a márkád.

Ha még nincs jegyed, akkor ne várj tovább, foglald le a helyed most! A vásárlás során használd az “Aji” kódot, és díjmentesen visszanézheted a konferencia előadásainak felvételét! Ha lemaradtál, mert éppen túlságosan belemerültél a kapcsolatépítésbe, vagy a szaloncukor kóstolásba..

Találkozzunk a Juhhé! Business Club Sandwich rendezvényén október 13-án a Lurdy Házban!

Reka
Author: Reka

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!