Egy falatnyi ajándék sok pozitívummal!

„Az ötletek olyanok, mint a csokoládé, mert mindenki szereti őket, ezért bizonyosodj meg róla, hogy kinek kínálod fel őket.” Tina Seeling

Számodra mit jelent a csokoládé? Egy falat boldogság? Egy kis boldogsághormon? Ajándék? Szeretet kimutatás? Tisztelet jele? Van olyan ember a Földön, aki nem szereti a csokoládét? Szerintem nincs! Még a nem édesszájú emberek is képesek elcsábulni egy mutatós, ínycsiklandozó csokoládét látva.

Ha ajándékba adod, ezzel biztosan nem fogsz mellé lőni, hiszen az egyik legjobb, amit adhatsz.

Teheted ezt hasznosan úgy, hogy a csokoládé csomagolását, céged arculatára tervezteted. Nevezzük reklámcsokinak. Partnereidnek kedveskedsz egy reklámcsokival, ami nem csak ajándék, egy szép gesztus tőled, a vállalkozásodtól, hanem egy reklám is a külvilág felé. Valamint a csokoládénak vannak előnyös egészségügyi hatásai is.

A csokoládé, itt főként a magas kakaótartalmú étcsokoládéra, keserűcsokoládéra gondolunk, már több esetben bebizonyította, hogy kiváló hangulatjavító lehet, csökkentheti vagy akár megszüntetheti a depressziós, szorongásos állapotot, mértékletes fogyasztása boldogságot, a nyugalom és az elégedettség érzését keltheti bennünk.

Egy falatnyi ajándék, ilyen sok pozitív dolgot hordoz magával! Ajándékozz okosan! Adunk hozzá segítséget!

Az 5 gr-os mini tégla reklámcsoki bárkit, bármikor boldoggá tud tenni: https://cegesedesseg.hu/csokolade/reklamcsoki/

Bonbon, illetve desszertkülönlegességeink, egyedileg logózott csomagolásban, aminek senki nem tud ellenállni: https://cegesedesseg.hu/csokolade/bonbon/

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!