Bonbon saját kezűleg

Mátrai Mariann, cégünk tulajdonosa a múlt héten csokikészítő műhelyfoglalkozáson vett részt, hogy személyesen is megtapasztalhassa, hogyan születnek a kézműves csokoládék, bonbonok és más finomságok. A workshopra a ChoCollection szervezésében került sor.

A budapesti központú családi vállalkozás luxus minőségű bonbonokat gyárt egyedi receptúra alapján. A bonbonok belga és olasz alapanyagokból, rendelésre és kizárólag kézzel készülnek. A termékeket webshopon keresztül lehet megrendelni, a képzéseket pedig saját műhelyükben, illetve videókurzusok formájában kínálják. Akit csak a végeredmény érdekel, az online rendelhet magának prémium csokoládét. Akit viszont az odáig vezető út, a munkafolyamat megismerése is vonzza, szintén megtalálja a számítását, hiszen segítségükkel megtanulhatja, hogy hogyan készítheti el saját magának a bonbonokat.

Bár a ChoCollection elsősorban gyermekek számára szokott programokat biztosítani arra, hogy ne csak egyék a csokit, hanem tanuljanak is róla, időnként a felnőttek számára is nyújt alkalmat, hogy elmerüljenek a csokoládé világában.
Mariann most egy ilyen lehetőséget ragadott meg. Bár a Céges Édesség vezetőjeként évek óta finomságok gyártatásával foglalkozik, saját kezével még nem készített bonbont. Pedig erre már régóta vágyott…

Ha nem készült róla kép, nem is történt meg – szokták manapság mondani…
Bizonyítékként tehát álljon itt néhány fotó:

A műhelyfoglalkozás nyilván csak ízelítőként szolgálhatott: bepillantást engedett a kézműves csokikészítés világába. Élmény volt belekóstolni (szó szerint is) a munkafolyamatba, meglesni mi történik a színfalak mögött.

Azoknak persze, akik több száz vagy ezer darab logózott édességgel szeretnék vásárlóik vagy ügyfeleik szívét meghódítani, továbbra sem a manufakturális eljárást javasoljuk. Jellegéből adódóan sem az időigénye, sem a költségvonzata nem igazán felel meg azoknak az elvárásoknak, amelyek promóciós célú felhasználás esetén rendszerint elsődleges szempontot képeznek.

Ha a megfelelő megoldás megtalálásában a segítségedre lehetünk, fordulj hozzánk bizalommal.

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!