Ajándékötletek cégvezetőknek – kinek mit adjak?

üzleti ajándékötletek cégvezetőknek

Az ünnepi időszakban üzleti partnereidnek te is küldesz ajándékot, aminek tudod: elsősorban gesztusértéke van. A választott ajándék épp ezért szimbolikus is, kifejezhetsz vele valamit a saját cégedről és a másik féllel való kapcsolatodra is utalsz. Éppen ezért nem mindegy, mit választasz, ha egy cégvezetőnek adsz karácsonyi üzleti ajándékot.

Az üzleti partnereknek adott ajándékokról általánosságban elmondható, hogy itt nem elvárás a személyesség, hiszen kizárólag szakmai kapcsolat köt titeket össze. Nem tűnsz figyelmetlennek, ha nem ismered a hobbiját és ízlését. Ez ugyanakkor le is szűkíti a mozgástered, hiszen olyat kell választanod, amivel nem nagyon tudsz mellélőni, aminek mindenki örül.

Ha a cég vezetőjének címzed az ajándékod, akkor a titulusát mindenképp érdemes megtisztelni, és prémium kategóriás ajándékban gondolkodni. Ezzel egyúttal azt is kifejezed, fontos számodra az együttműködésetek – függetlenül attól, hogy abban te milyen szerepet töltesz be: megrendelő, szolgáltató, vagy egyik sem. Ugyan a személyesség nem elvárható, éppen ezért az ajándéknak elsősorban gesztusértéke van, mégsem lehet mindössze jelképes.

A partnereknek választott ajándék arra is remek alkalom, hogy állítást tegyél a saját céged értékrendjéről, arról a hitvallásról, amit követni igyekeztek. Legyen szó környezettudatosságról, valamilyen területen zajló edukálásról, azon ügyek hangsúlyozásának, amelyek mellett a vállalkozás elkötelezett, kiváló megnyilvánulási lehetősége a céges ajándék.

Különlegessé teheted az ajándékot, ha névre szólóan, perszonalizáltan adod át. Mindenki szereti a saját nevét látni egy tollon vagy egy határidőnaplón. Ezzel hozzáteheted a hiányzó személyességet is a meglepetéshez. A “nevesítés” értékesebbé tesz egy egyszerű tárgyat is, de prémium ajándékok esetén is fokozza azok értékét.

Jól látszik tehát, hogy az üzleti ajándék, amellett, hogy kedves gesztus és a kapcsolatépítés eszköze, alkalmas arra is, hogy a márkád építését szolgálja. Az ajándékmarketing sokoldalú eszköz a brand támogatásában, ha tudatosan választod ki, rengeteg lehetőség rejlik benne.

Lássunk néhány konkrét példát ajándékötletekre cégvezetőknek!

1. Irodai eszközök

Az irodai eszközök beteljesítik a “nem lehet vele mellélőni” elvárást, hiszen ezekre mindenkinek szüksége van. Örömet is okoz, mert meg tudja könnyíteni a mindennapi munkavégzést. Praktikus ajándék, éppen ezért használni fogja, aki kapja. Ez azt is jelenti, hogy a logód folyamatosan szem előtt lesz.

Tipp:

Modern mappa powerbankkal

Elegáns irodai kiegészítő, ami praktikus funkciókkal bír. Segíti a rendszerezést, így a megajándékozott összeszedettebb benyomást kelt. Powerbank is található benne, így a telefon töltésére is alkalmas. Legyen szó üzleti tárgyalásról vagy közlekedésről home office és az iroda között, a dokumentumtartó praktikus kiegészítőnek bizonyul majd.

Itt találod >>

További irodai eszközök >>

 

 

2. Technológiai eszközök

Ezek azok a kütyük, amikből sosem elég. Mindig szeretünk kipróbálni valami újdonságot, ami tovább okosítja eszközeinket, kiterjeszti a felhasználási lehetőségeket. Kifejezi a modernitást, ezáltal a saját cégedről is azt a képet erősíti, hogy naprakész, trendi csapat vagytok, akik követik az újdonságokat.

Tipp:

Vezeték nélküli töltő asztali órával

Elegáns megjelenésének köszönhetően biztosan helyet kap majd az íróasztalon. Természetes, natúr fa anyagból készült. Jól illeszkedik az aktuális trendekhez.
Egyszerre óra és hőmérő, valamint vezeték nélküli töltő, ami bármikor jól jöhet.

Itt találod >>

Tovább tech eszközök >>

 

3. Prémium szabadidős kiegészítő

Ugyan nem tudod, mi a megajándékozott személyes hobbija, vannak olyan általános szabadidős tevékenységek, amiknek családjával közösen időnként biztosan hódol. Egy ilyen ajándék segítségével azt is elérheted, hogy az irodából kimozdulva, haza is “magával vigye” a márkád az üzleti partnered, amivel szélesíted az elérést. Azt üzened vele, tisztában vagy a feltöltődést jelentő szabadidő fontosságával, a munka-magánélet egyensúly jelentőségével.

Tipp:

Grillező készlet

A szett megjelenésében és funkcióban is megnyerő. Nagy fadeszkából, késekből, húsvillából, grillfogóból és késélezőből áll. A megajándékozottad felkészülten érkezhet bármilyen grillezésre, és persze otthon is hasznát veheti a könnyű tárolást lehetővé tévő készletnek.

Itt találod >>

További szabadidős termékek >>

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!