Adj fát ajándékba! ?

Nem elírás, komolyan van rá lehetőség, hogy a megfelelő céges ajándék megvásárlásával hozzájárulhass környezetünk megóvásához. Persze ne úgy képzeld el, hogy kiültethető karácsonyfák üzleti ajándékozására próbálunk rábeszélni így március derekán. Mindössze arra bíztatunk, hogy olyan reklámajándékos szolgáltatót válassz, amely küldetésének tekinti a zöld szemlélet gyakorlati alkalmazását a saját szakterületén.

Mátrai Mariann vagyok, a Céges Édesség és a Gift House Studio alapítója.
1995 óta a marketing egy speciális területére fókuszálok: az üzleti és reklámajándékokra.

Magánemberként és vállalkozóként egyaránt szívügyemnek tartom a szűkebb és tágabb környezetünk védelmet.
Fontosnak érzem, hogy ez a szempont a munkám során is érvényesüljön.

Folyamatosan keresem a lehetőséget az újrahasznosítható vagy már újrahasznosított anyagok felhasználására a céges ajándékok vonatkozásában.
Örömmel dolgozom együtt olyan beszállítókkal, akik hasonlóan gondolkodnak, és tevőlegesen is részt vállalnak a gyakorlati megvalósításban.

Az egyik ilyen partnerünk, a Xindao, hozzánk hasonlóan rendkívül fontosnak tartja a fenntarthatóságot.

A rendkívül népszerű XD Design termékvonalukon keresztül is támogatják ezt az ügyet, így minden egyes XD Design hátizsák árából 1 euró támogatást nyújtanak a Justdiggit nevű szervezetnek.

Ezzel a parlagon lévő, száraz területek beültetését segítik elő, amely többek között a rendelkezésre álló víz mennyiségének növeléséhez is hozzájárul.
A víz hiánya világszerte problémát jelent. A Föld népessége olyan ütemben növekszik, hogy 2025-re az emberek 50% azzal fog szembesülni, hogy nem jut elegendő és azonnal rendelkezésre álló ivóvízhez.

Az XD Design támogatásával a Justdiggit 14.805 km2 terület beültetését tudja lehetővé tenni a tanzániai Dodomában. Az eredmény számokban: 306.000.000 literrel több víz, 60.000-rel több fa, és nem utolsó sorban 8000 ember életében bekövetkezett pozitív változás.

Egy másik, zöld szemléletű beszállító partnerünk a midocean.

Küldetésüknek tekintik a folyamatos innovációt és azt, hogy verhetetlen átfutási időik révén a reklámtárgyak a legköltséghatékonyabb, leginkább fenntartható és leggyorsabban hozzáférhető marketing eszközzé váljanak.

Az előbb említett fenntarthatóság jegyében hirdették meg az „Adjon vissza egy fát a Földnek!” elnevezésű kampányukat, illetve indították útnak GROWTREE™ kollekciójukat.

Ezeknek a termékeknek – jegyzetfüzet, döntéshozó kocka, könyvjelző – mindegyike fenyőmagot tartalmaz, amelynek elültetésével a megajándékozott hozzájárul a széndioxid megkötéséhez és ezzel az éltető oxigén biztosításához.

Ezek tehát olyan céges ajándékok, amelyekkel nemcsak üzleti partnereinket ajándékozhatjuk meg, hanem az egész emberiséget, sőt a természetet is.
A fa emellett a növekedés, az élet és a megújulás szimbóluma, így ennél pozitívabb üzenetű üzleti ajándékot nehéz lenne elképzelni. ?

Ha Te is szívesen tennél annak érdekében, hogy közvetlen környezeted mellett a tágabb világ, bolygónk, az emberiség és az egész élővilág sorsának alakulása jobb irányt vegyen, keress meg még ma, és boldogan ajánlok figyelmedbe ilyen célokat szolgáló megoldásokat.
Ne feledd, hogy a 24. órában járunk… ⏰

Ha az élelmiszer alapúak mellett a hagyományos logózható ajándékok is érdekelnek, látogass el másik vállalkozásunk, a Gift House Studio weboldalára!

Ha szeretnél rendszeresen hasznos információkat kapni az aktuális reklámajándék és egyéb marketing témákról, iratkozz fel a Céges Édesség / Gift House Studio hírlevelére. Ráadásul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az Adni és kapni az üzleti életben – Az üzleti ajándékozás „illemszabályai” című e-könyvet, ami segíteni fogja az eligazodásodat ezekben a kérdésekben. Kár lenne lemaradnod róla… 🙂

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!