Legyen a marketing ajándék!

A legnépszerűbb céges ajándékok jelenleg a bögréktől kezdve a tollakon át nagyjából a logózott kulacsokig mozognak. Kötődést előidézni, emléket adni akkor tudsz, ha ez személyre, névre szól – ezért ha jobban meg szeretnéd vele szólítani az ajándékozottat, írd rá a nevét! Vagy ajándékozz élményt, ami lehet valami extrémről vagy épp valami rég vágyott program, ami örökké megmarad nekünk emlékként, közös kihívásként.

Időnk legtöbb részét a munkahelyünkön töltjük, kollégáink társaságában. A jó kapcsolat nagyon fontos a munkavállalók és a munka szempontjából is, ebben pedig nagy szerepe lehet egy időközönként megrendezett csapatépítésnek is. Ebben a „lazább” környezetben a munkatársak megismerhetik egymást egy szabadabb helyzetben. Lehet ez egy közös vacsora, vagy az egyre népszerűbb céges élményjátékok.
De mik azok az élményajándékok? Ezek a programok legtöbbször egynaposak és igen változatosak lehetnek, kezdve a „veszélyesebb” kalandparkoktól kezdve a gasztrón át egészen egy közös túráig, evezésig vagy egyéb nem mindennapi eseményig. A lehetőségek tárháza végtelen, a kulcsszó az élményajándék, ugyanis az emberek nagyrészt materiális javakat ajándékoznak, csak keveseknek jut eszébe „emléket” csomagolni.
A jól megszervezett csapatépítő tréning szorosabb barátságokat eredményezhet, és egy új, erősebb, összetartóbb munkacsapat születhet belőle, hisz a közösen átélt élmények összetartják a társaságot.

Képzelj el egy csapatot, ahol mindenki motivált, mosolygós, és gördülékenyen folyik a munka. Ugye te is szeretnél egy ilyenhez tartozni?
Az együttműködés itt is nagyon fontos az élmény mellett, ezért nem mindegy, hogy milyen programot választasz a csapatoddal – egyikkel sem foghatsz mellé.

Szeretnél konkrét ötletet az élményajándékra?
Személyes meggyőződésünk alapján tudjuk ajánlani az egyedülállóan különleges pécsi Mandulás Workshop és Desszert Műhelyt. A desszertek készítése mellett Workshopokon a résztvevők a szakma jeles képviselőitől sajátíthatják el a legújabb technikákat, aminek elsajátítására a híres pécsi desszertműhely a legmegfelelőbb hely.
Nézzétek meg a következő workshop listát, válasszatok és használjátok az általunk nektek ajándékozott 5%-os kupon kedvezményt!

1. Gyerektorta workshop
2. Vágott- és monodesszertek workshop
3. Három francia klasszikus workshop
4. Mousse design torta workshop

A workshopok részleteit itt megtalálod:  https://bit.ly/3sYDA5B

A munkatársakkal való kikapcsolódás nem szimpla időtöltés. Hosszú távon érezhetően fellendíti a bevételt. A mosolygósabb, derűsebb, kipihent és kiegyensúlyozott dolgozók Személyes meggyőződésünk alapján tudjuk ajánlani az egyedülállóan különleges pécsi Mandulás Workshop és Desszert Műhelyt. A desszertek készítése mellett Workshopokon a résztvevők a szakma jeles képviselőitől sajátíthatják el a legújabb technikákat, aminek elsajátítására a híres pécsi desszertműhely a legmegfelelőbb hely.
Nézzétek meg a következő workshop listát, válasszatok és használjátok az általunk nektek ajándékozott 5%-os kupon kedvezményt!

Nem mindegy, hogy hova tartozol! 😊

mm mm
Author: mm mm

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!