KETCHUP

Amennyiben bármelyik termékünkre vonatkozóan tájékoztató jellegű árkalkulációt szeretne kapni, kattintson az alább gombra:

ORIGINAL REX KETCHUP

A REX Ketchup titkos receptje nagybátyámtól maradt rám. Rendkívül sikeres gyártulajdonos volt a II. világháború idején. Különleges fűszerezésű termékét nagy mennyiségben exportálta Svédország, Svájc és Csehszlovákia piacaira. 1944-ben már versenyben állt Európa piacvezető pozíciójáért! A gyár sajnos elpusztult a háború végén. 2014-ben véletlenül a kezembe került az örökül kapott, több mint 70 éves titkos recept, és kíváncsiságból főztem egy kisebb adagot, hogy megtudjam, milyen is volt régen a REX Ketchup. Nekem nagyon ízlett, és a megajándékozott barátaimnál is rendkívüli sikert aratott! Többek között az Ő biztatásukra indítottam el a termék újragyártását.

ORIGINAL REX KETCHUP MINI 32 G-OS

A mini kiszerelésű változatot éttermek, burger házak, szállodák, légitársaságok,számára készítettük, elegáns, 1 adagos, 32 g-os, üveges kiszerelésben, mely szépen mutat a tányéron.

Grillekhez, salátákhoz, burgerekhez ajánljuk, de tengeri ételekhez is kitűnő.

THREEPACK-KÓSTOLÓ 3×230 G 0,22 L-ES KIS ÜVEG ORIGINAL/HOT/BBQ SZÓSZ

Azoknak szántuk, akik még nem találkoztak ezekkel a termékekkel, és ezért nem tudják eldönteni, hogy melyiket vigyék haza. Kóstolja meg a termékcsalád legkedveltebb tagjait! Nem fogja tudni eldönteni, hogy a gyerek kedvencét, az Original REX Ketchupot, a családfő kedvencét, a HOT REX Ketchupot, vagy a vendégek kedvencét, a Gourmet REX Barbecue szószt vásárolja meg legközelebb.