Segíts, hogy segíthessünk!

Bizonyára Te is többször találkoztál már hasonló kéréssel. A magam részéről idén még több embernek és vállalkozásnak még több segítséget szeretnék nyújtani. Ahhoz viszont, hogy támogatni tudjalak üzleti céljaidban, tisztában kell lennem azzal, hogy valójában mire is van szükséged.

Mátrai Mariann vagyok, a Céges Édesség és a Gift House Studio alapítója.
1995 óta a marketing egy speciális területére fókuszálok: az üzleti és reklámajándékokra.

Mindenekelőtt nagyon boldog és sikeres új évet kívánok!
Remélem, hogy Neked is kellemesen teltek az ünnepek, sikerült feltöltődnöd, és hozzám hasonlóan megsokszorozott energiával vágsz neki az új esztendőnek. ?

Minél többet adsz, annál többet kapsz – tartja a mondás.

Az üzleti ajándékozás fontos marketing eszköz, melynek az a célja, hogy nyereséget hozzon a vállalkozásodnak.

Azért, hogy ezt elérjük, olyan blogcikkeket, posztokat szeretnénk készíteni, amelyek támogatják a marketing céljaidat. Sőt, most januárban lehetőséged nyílik személyre szóló, ingyenes szakmai tanácsadást is kérni.

Mindehhez viszont fontos, hogy pontosan tudjam, milyen információra, milyen útmutatásra van szükséged.

2021-et tehát azzal kezdem, hogy megkérdezem: miben segíthetek?

Kérlek, válaszd ki az alábbi űrlapon, mik azok a témák, kérdések, esetleg problémák, amelyekkel kapcsolatban szívesen olvasnád oldalainkon szakértői véleményemet, meglátásaimat vagy tanácsaimat.

Ha pedig valamilyen specifikus kérdésed van, és szívesen vennéd, ha személyre szabott javaslatokkal, ötletekkel támogatnám a munkádat, fogadd el ajándékba 15 perces telefonos tanácsadásomat. Ennyi idő éppen elég lehet ahhoz, hogy a megfelelő irányban kezdj el gondolkodni.
Kérlek, hogy az alábbi űrlap kitöltésével foglalj időpontot.

Ne feledd, hogy bármekkora is a vállalkozásod, a tervezés az egyik kulcsa a jövőbeli sikereidnek.
Az üzleti és reklámajándék pedig az egyik legköltséghatékonyabb marketing eszköz, így mindenképpen érdemes tervezni vele.
Az emberek döntő többsége – a PPAI kutatása* szerint a megkérdezettek 69%-a – szívesen fogadja a hasznosnak ítélt üzleti és reklámajándékokat, és sokan közülük kifejezetten igénylik, sőt el is várják azokat.

Ha szakértői segítségre van szükséged az üzleti és reklámajándékokkal kapcsolatos tervezésben, mielőbb vedd fel velem a kapcsolatot.

*A Promotional Products Association International (PPAI) kutatásáról itt olvashatsz bővebben.


Ha szeretnél rendszeresen hasznos információkat kapni az aktuális reklámajándék és egyéb marketing témákról, iratkozz fel a Céges Édesség / Gift House Studio hírlevelére. Ráadásul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az Adni és kapni az üzleti életben – Az üzleti ajándékozás „illemszabályai” című e-könyvet, ami segíteni fogja az eligazodásodat ezekben a kérdésekben. Kár lenne lemaradnod róla… 🙂

Eszter
Author: Eszter

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Ne maradj le a legjobb ajánlatokról!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! Két hetente kapsz majd levelet tőlünk, amiben a következőket találod:

  • termékajánlatok, akciók
  • szakmai cikkek az ajándékmarketing, a céges ajándékozás témájában
  • szakmai rendezvény ajánlók
Please wait…

Sikeres feliratkozás!