Felfedezt√ľk a CS-vitamint! ūüėČ

Rem√©lj√ľk, hogy √°prilis elsej√©n belef√©r egy ilyen tr√©f√°s c√≠m. Term√©szetesen nincs olyan, hogy CS-vitamin, √≠gy fel sem fedezhett√ľk. L√©tezik viszont helyette olyan csokol√°d√©, ami C-vitamint tartalmaz. √Ėr√∂mmel jelentj√ľk, hogy c√©g√ľnk, a C√©ges √Čdess√©g megkezdte a C-vitamin tartalm√ļ rekl√°mcsokik forgalmaz√°s√°t.

A C-vitamin √©lettani szerepe m√°r csak az√©rt is k√∂zismert haz√°nkban, mert felfedez√©se a vil√°gh√≠rŇĪ magyar kutat√≥, Szent-Gy√∂rgyi Albert nev√©hez fŇĪzŇĎdik.

Ňź volt az, aki az 1930-as √©vek elej√©n Szegeden elsŇĎk√©nt izol√°lta a C-vitamint, majd n√©h√°ny √©vvel k√©sŇĎbb felfedezte a citr√°tciklus h√°rom tagj√°t, a bioflavonoidokat (P-vitamint), √©s munkat√°rsaival egy√ľtt siker√ľlt √°tt√∂r√©st el√©rnie az izommŇĪk√∂d√©s biok√©mi√°j√°nak felt√°r√°s√°ban is.

Szent-Gy√∂rgyi Albert volt az elsŇĎ (√©s a mai napig egyetlen) magyar tud√≥s, aki hazai kutat√°s√°√©rt r√©szes√ľlt term√©szettudom√°nyos Nobel-d√≠jban.

Mit tudunk a C-vitaminról?
A C-vitamin a k√∂tŇĎsz√∂veti rostok egy t√≠pusa, a kollag√©n elŇĎ√°ll√≠t√°s√°hoz n√©lk√ľl√∂zhetetlen koenzim.
Ez azt jelenti, hogy C-vitamin hi√°ny√°ban a szervezet nem tud kollag√©nt, √©s √≠gy j√≥ minŇĎs√©gŇĪ k√∂tŇĎsz√∂vetet l√©trehozni. √Člettani hat√°sa teh√°t megk√©rdŇĎjelezhetetlen.

A mindennapjainkat be√°rny√©kol√≥ j√°rv√°ny idej√©n fontos hangs√ļlyozni, hogy a C-vitaminnak sincs csodat√©vŇĎ hat√°sa, √©s nem jelent k√∂zvetlen v√©delmet a fertŇĎz√©sekkel szemben. Az viszont joggal felt√©telezhetŇĎ, hogy egy eg√©szs√©ges ember √°ltal√°ban k√∂nnyebben tud megk√ľzdeni a betegs√©gekkel. A szervezetnek pedig az eg√©szs√©ges mŇĪk√∂d√©shez sz√ľks√©ge van vitaminokra, √≠gy C-vitaminra is.

Mit kell tudni a C-vitaminos csokoládéról?
Az általunk forgalmazott reklámcsoki alapanyaga prémium belga fehér csokoládé, amely díszítésként liofilizált málnadarabokkal van megszórva.

Csomagol√°sa ez√ľst vagy arany sz√≠nŇĪ aluf√≥lia, amelyre 4 sz√≠nnel nyomott pap√≠rgyŇĪrŇĪ ker√ľl. Ez ut√≥bbi fel√ľlet haszn√°lhat√≥ fel a log√≥, illetve az esetleges marketing√ľzenet megjelen√≠t√©s√©re.

K√©tf√©le kiszerel√©sben k√≠n√°ljuk: 5 g-os mini kockacsoki (200 mg C-vitamint tartalmaz), illetve 25 g-os mini t√°bl√°s csoki (1000 mg C-vitamint tartalmaz) rendelhetŇĎ.

A minim√°lisan rendelhetŇĎ mennyis√©g az 5 g-os mini kockacsoki eset√©ben 500 db, a 25 g-os mini t√°bl√°s csoki eset√©ben pedig 300 db.

C-vitamint tartalmaz√≥ rekl√°mcsokit k√ľldeni az otthon marad√≥ koll√©g√°knak vagy √ľzleti partnereknek, nagyszerŇĪ kifejez√©si form√°ja a gondoskod√≥, t√∂rŇĎdŇĎ c√©gkult√ļr√°nak.

Kérd árajánlatunkat emailen vagy Messengeren!

A C√©ges √Čdess√©g egyr√©szt a j√°rv√°ny √°ltal gazdas√°gilag s√ļjtott v√°llalkoz√°sok ir√°nti szolidarit√°sb√≥l, m√°sr√©szt az √©rint√©smentess√©get biztos√≠t√≥ digit√°lis megold√°sok n√©pszerŇĪs√≠t√©se √©rdek√©ben a korm√°ny √°ltal kihirdetett vesz√©lyhelyzet visszavon√°s√°ig 10% kedvezm√©nyt biztos√≠t valamennyi term√©k√©nek √°r√°b√≥l, amennyiben a megrendel√©st online aj√°nlatk√©r√©s elŇĎzi meg. √Ārkalkul√°torunkat abb√≥l a c√©lb√≥l hoztuk l√©tre, hogy visszat√©rŇĎ √©s √ļj √ľgyfeleink dolg√°t egyar√°nt megk√∂nny√≠ts√ľk. A k√©nyelem √©s gyorsas√°g mellett most egy √ļjabb szempont sz√≥l a haszn√°lata mellett: megrendelŇĎink ak√°r otthonr√≥l, az interneten kereszt√ľl is hat√©konyan int√©zhetik az √ľzleti √©s rekl√°maj√°nd√©kaik megterveztet√©s√©t √©s legy√°rtat√°s√°t.

Ha szeretn√©l rendszeresen hasznos inform√°ci√≥kat kapni az aktu√°lis rekl√°maj√°nd√©k √©s egy√©b marketing t√©m√°kr√≥l, iratkozz fel a C√©ges √Čdess√©g / Gift House Studio h√≠rlevel√©re. R√°ad√°sul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az ‚Äú√ötmutat√≥ a rekl√°maj√°nd√©koz√°shoz kis- √©s k√∂z√©pv√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra‚ÄĚ c√≠mŇĪ e-k√∂nyvet, ami seg√≠teni fogja az eligazod√°sodat ezekben a k√©rd√©sekben. K√°r lenne lemaradnod r√≥la‚Ķ ūüôā

IRATKOZZON FEL H√ćRLEVEL√úNKRE!

Adhatjuk 30%-kal kevesebb√©rt? ūü§ó

Mivel hamarosan kezdŇĎdik a ny√°ri szezon, √ļgy d√∂nt√∂tt√ľnk, hogy a k√©szleten l√©vŇĎ rekl√°mcsokijainkat nagy kedvezm√©nnyel ki√°rus√≠tjuk. Jobbnak tartjuk ugyanis, ha ink√°bb a megrendelŇĎink (√©s az

Tov√°bb olvasom ¬Ľ

Szabad az √ļt?

A h√≠rad√°sokb√≥l √©rtes√ľlhett√ľnk r√≥la, de ak√°r szem√©lyesen is tapasztalhatjuk, hogy a j√°rv√°nyhoz kapcsol√≥d√≥ korl√°toz√≥ int√©zked√©sek r√©szleges felold√°s√°t sokan euf√≥rikus √∂r√∂mmel fogadt√°k. Az √∂r√∂m √©rthetŇĎ, az

Tov√°bb olvasom ¬Ľ