fbpx
Céges Édesség logó
Mátrai Mariann fotó

Szeretettel üdvözöllek a Céges Édesség oldalán!

Mátrai Mariann vagyok, a Céges Édesség alapítója. 

1989 óta dolgozom marketing területen. Pályafutásom során elsősorban nyomdai munkákkal foglalkoztam, de média területen is dolgoztam különböző reklámügynökségeknél. 1995 óta a marketing egy speciális területére fókuszálok: az üzleti és reklámajándékokra.

Tapasztalatom szerint a kisebb és nagyobb cégek marketingesei egyaránt folyamatos időhiánnyal küzdenek. Ezért is szeretnék segítséget nyújtani nekik, rávezetni őket a megfelelő céges ajándékhoz vezető útra.

Aki hozzám fordul, biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb és legköltséghatékonyabb megoldást fogja kapni, illetve adni az ügyfelei, vevői megelégedésére.

Mit érdemes tudni rólunk?

A Céges Édesség azért jött létre, hogy egy helyen megtalálhatók legyenek a kedvező árú és egyedileg logózott élelmiszer termékek. Kisebb és nagyobb cégek egyaránt meg tudják lepni vásárlóikat, ügyfeleiket, vendégeiket valamilyen jeles alkalomból vagy akár alkalomtól függetlenül is.

A márkázott finomságok számtalan célt szolgálhatnak: a szállodák köszönőajándékként, az üzletek, irodák, bankok a recepciós pultjaikra kihelyezett figyelmességként, a webshopok a vásárlóik számára a megrendelt termék mellé csomagolt meglepetésként használhatják stb. Mindezek közös jellemzője, hogy érzelmet visznek az üzletbe, mosolyt csalnak az arcokra. A vevők pedig nem felejtenek, és később is ahhoz térnek vissza, aki kellemes élményben részesítette őket.

A Céges Édesség oldalon többségében Magyarországon gyártott termékeket kínálunk, mert hiszünk a hazai minőségben. Hiszünk abban is, hogy egymást támogatva mindannyian könnyebben érhetjük el céljainkat.

Miben tudunk a segítségedre lenni?

Akár megrendelői, akár ügynökségi oldalon dolgozol, bizonyára segítséget jelent, ha a partnered nem csupán az elvárt minőségben és határidőre szállítja le a promóciós ajándékokat, hanem már a kivitelezést megelőző szakaszban is támogatást tud nyújtani.

A Céges Édesség egyik erőssége, hogy ügyfeleinkre nemcsak megrendelőként tekintünk, hanem szívünkön viseljük marketing erőfeszítéseik eredményességét is. Éppen ezért örömmel vesszük, ha már korai fázisban tanácsainkkal segíthetjük a döntéselőkészítést, sőt szívesen veszünk részt közös ötletelésben is.

Az általunk készített javaslatok, illetve ajánlatok a legapróbb részletekre kiterjedő alapossággal készülnek el. A versenyképes árak és határidők feltüntetése mellett fotókkal és grafikákkal is igyekszünk minél átfogóbb képet nyújtani a lehetőségekről.

Effie cukorkák

A Céges Édesség az Effie Awards Hungary 2019 támogatója

A Céges Édesség a hazai reklámajándék-piac tudatos szereplőjeként a hatékony marketingkommunikáció mellett tette le a voksát.

Az Effie a reklámfesztiválokkal ellentétben nem a kreativitásra helyezi a hangsúlyt, hanem kizárólag az elért üzleti eredmények alapján rangsorolja a pályaműveket.

A közös értékeknek és szemléletnek köszönhetően döntöttünk úgy, hogy idén nemcsak lélekben, hanem fizikailag, szakmailag is támogatjuk az Effie által szervezett megmérettetést.

Termékeink

Juhhé csoki

Csokoládék

Csokitallér, táblás reklámcsokoládé, bonbon, szaloncukor, drazsé

logózott cukorka

Cukorkák

Mini reklámcukor, töltetlen, kemény, nagy szemű reklámcukor, dobozos reklámcukorkák, cukormentes rágógumi

Logózott üdítő

Válogatott finomságok

Ketchup, reklámüdítő, teák, méz