CUKORMENTES RÁGÓGUMI

Amennyiben bármelyik termékünkre vonatkozóan tájékoztató jellegű árkalkulációt szeretne kapni, kattintson az alább gombra:

EGYEDILEG NYOMTATOTT KARTONHÜVELYBE CSOMAGOLT CUKORMENTES REKLÁM-RÁGÓGUMI

A cukormentes rágógumi fodormenta, citrus és fahéj ízben rendelhető.
Kiszerelés: 10 db/bliszter 10,8 g
Minimálisan rendelhető: 200 db

A cukormentes rágógumik összetétele: 72% xilit, rágógumi alapanyag, természetes ízesítő, glicerin, szójalecitin, méhviasz, gumiarábikum. Nem tartalmaz aszpartamot vagy más mesterséges édesítőszert.

A cukormentes rágógumi fő alapanyaga a kukoricacsutkából készült xilit, ez adja a rágó fő tömegét. A gumibázist (rágógumi alapanyaga) egy természetes gyanta adja, ami teljesen ellenáll az emésztőnedveknek, változatlanul ürül a szervezetből lenyelés esetén, abból nem oldódik ki semmi. Ezt egy örökzöld fa nedvéből nyerik. A ízesítőanyag szintén mindig valamilyen természetes kivonat pl. zöldtea vagy fahéj.

Ezen kívül tartalmaz szójalecitint, glicerint és gumiarábikumot, amik az állag kialakításához szükségesek, szintén természetes anyagok (nagyon kis mennyiségben). A gumiarábikum szintén növényi kivonat, egy akácfajta terméséből származik. Természetes méhviaszt a felület fényesítéséhez használnak a gyártás során, ez a rágó tömegének csupán 0,3%-át adja.


Glikémiás indexe 7-13 közötti, így diabéteszesek is nyugodt szívvel fogyaszthatják. A kis GI értékű élelmiszerek fogyasztása az egészséges étrendben hozzájárulhat a normál vércukorszint és a testtömeg megtartásához.
Cukor helyett alkalmazva elősegítheti a fogak egészségének megtartását.