Adhatjuk 30%-kal kevesebb√©rt? ūü§ó

Mivel hamarosan kezdŇĎdik a ny√°ri szezon, √ļgy d√∂nt√∂tt√ľnk, hogy a k√©szleten l√©vŇĎ rekl√°mcsokijainkat nagy kedvezm√©nnyel ki√°rus√≠tjuk. Jobbnak tartjuk ugyanis, ha ink√°bb a megrendelŇĎink (√©s az √°ltaluk megaj√°nd√©kozottak) olvadnak el a boldogs√°gt√≥l, mint a rakt√°runkban l√©vŇĎ csokik a melegtŇĎl‚Ķ ūüĒ•ūüėé

Ha m√°r egy ideje k√∂veted az oldalunkat, akkor val√≥sz√≠nŇĪleg Neked sem kell bizonygatnunk, mennyire fontos szerepet j√°tszik egy v√°llalkoz√°s marketingstrat√©gi√°j√°ban a rekl√°maj√°nd√©koz√°s.

Ezen bel√ľl is kiemelt helyet foglalnak el az √©lelmiszer alap√ļ rekl√°maj√°nd√©kok, √≠gy a k√ľl√∂nf√©le rekl√°mcsokol√°d√©k. ūüćę
A csokit gyakorlatilag mindenki szereti, így szinte kizárt, hogy ne találjunk célba vele.
Csomagol√°suk log√≥zhat√≥, sŇĎt ak√°r tov√°bbi marketing √ľzenet is megjelen√≠thetŇĎ rajta.

A k√∂zelgŇĎ ny√°ri szezonra val√≥ tekintettel a k√©szleten l√©vŇĎ rekl√°mcsokijainkat jelentŇĎs kedvezm√©nnyel ki√°rus√≠tjuk.
A kínálatunkban kocka és mini tégla reklámcsokik, továbbá 20 g-os reklámcsoki is szerepel ét- és tejcsoki változatban egyaránt.
De csak amíg a készlet tart…

Ha a lehetŇĎs√©g felkeltette az √©rdeklŇĎd√©sed, akkor a r√©szletekrŇĎl ezen az oldalon olvashatsz.

Mivel nem szeretj√ľk a sablonos megold√°sokat, √ļgy d√∂nt√∂tt√ľnk, hogy egy kis izgalmat visz√ľnk a dologba. Az √©rdeklŇĎdŇĎk egy szerencseker√©k seg√≠ts√©g√©vel ak√°r 30% kedvezm√©nyt is “kip√∂rgethetnek” maguknak.
√ögy tŇĪnik, hogy Fortuna sem fukarkodik: sokaknak siker√ľlt m√°r eddig 30%-ot nyernie, de √°ltal√°ban azok is nagyon √∂r√ľlnek, akik 20-25%-ot takar√≠thatnak meg.

A pörgetés természetesen semmilyen kötelezettséggel nem jár, mindössze az email címedet kell megadnod hozzá.

Akár 30% kedvezményt is nyerhetsz!

B√≠zunk benne, hogy Te is csatlakozol a j√°t√©kos akci√≥nkhoz – amihez elŇĎre is sok szerencs√©t k√≠v√°nunk! ūüćÄ
Ne feledd: NEM VESZ√ćTHETSZ, CSAK NYERHETSZ! ūüėä

A C√©ges √Čdess√©g a j√°rv√°ny √°ltal gazdas√°gilag s√ļjtott v√°llalkoz√°sok ir√°nti szolidarit√°sb√≥l, valamint az √©rint√©smentess√©get biztos√≠t√≥ digit√°lis megold√°sok n√©pszerŇĪs√≠t√©se √©rdek√©ben a korm√°ny √°ltal kihirdetett vesz√©lyhelyzet visszavon√°s√°ig 10% kedvezm√©nyt biztos√≠t valamennyi term√©k√©nek √°r√°b√≥l, amennyiben a megrendel√©st online aj√°nlatk√©r√©s elŇĎzi meg (m√°s kedvezm√©nnyel nem vonhat√≥ √∂ssze). √Ārkalkul√°torunkat abb√≥l a c√©lb√≥l hoztuk l√©tre, hogy visszat√©rŇĎ √©s √ļj √ľgyfeleink dolg√°t egyar√°nt megk√∂nny√≠ts√ľk. A k√©nyelem √©s gyorsas√°g mellett most egy √ļjabb szempont sz√≥l a haszn√°lata mellett: megrendelŇĎink ak√°r otthonr√≥l, az interneten kereszt√ľl is hat√©konyan int√©zhetik az √ľzleti √©s rekl√°maj√°nd√©kaik megterveztet√©s√©t √©s legy√°rtat√°s√°t.

Ha szeretn√©l rendszeresen hasznos inform√°ci√≥kat kapni az aktu√°lis rekl√°maj√°nd√©k √©s egy√©b marketing t√©m√°kr√≥l, iratkozz fel a C√©ges √Čdess√©g / Gift House Studio h√≠rlevel√©re. R√°ad√°sul ha ezt most teszed meg, emailen azonnal megkapod az ‚Äú5 ok, ami√©rt j√°rv√°ny idej√©n is haszn√°lj rekl√°maj√°nd√©kot‚ÄĚ c√≠mŇĪ e-k√∂nyvet, ami seg√≠teni fogja az eligazod√°sodat ezekben a k√©rd√©sekben. K√°r lenne lemaradnod r√≥la‚Ķ ūüôā

IRATKOZZON FEL H√ćRLEVEL√úNKRE!

√ćgy tedd egyediv√© sz√©ps√©gszalonod

A sz√©ps√©gszalon hangulat√°t √©s dekor√°ci√≥j√°t k√©t kateg√≥ri√°ba oszthatjuk, az egyik, ahol sz√©ps√©ges h√∂lgyek √©s urak k√©pei szolg√°lnak d√≠sz√≠t√©s√ľl. A m√°sik, ahol szolid sz√≠nek √©s halk

Tov√°bb olvasom ¬Ľ